Monden

LANSARE – Trupa baimareana Ska-nk lanseaza un nou videoclip (VIDEO)

Foto: Ska-nk - Baia MareVezi VIDEO
Trupa baimareana Ska-nk se pregateste de lansarea unui nou videoclip. Filmarile s-au desfasurat pe perioada a trei zile si surprinde o poveste de dragoste nebuneasca dintre doi tineri. Cei doi indragostiti se cunosc pe parcursul unei zile si intre ei doi se leaga o conexiune. Personajele povestii care a prins viata prin ritmurile punkerilor de la Ska-nk sunt colegul nostru Andrei Dinu si Iulia Pop, o tanara ambitioasa.

Filmarile videoclipului au avut loc in mai multe locuri din municipiul Baia Mare. “Filmarile au durat in jur de trei zile si aduce o poveste de dragoste un pic mai nebuneasca dintre doi tineri care cand se intalnesc, cumva, se face vara. Noutatea fata de videoclipul anterior este ca majoritatea scenelor au fost filmate outdoor”, a spus Razvfan Horge, chitaristul trupei Ska-nk.

Personajele din videoclip sunt doi tineri care se intalnesc, se plac si mai apoi se indragostesc pe durata unei zile. Odata ce s-a creat o adevarata conexiune intre ei, acestia incep sa cunoasca impreuna mai multe locuri din natura. Personajul masculin al videoclipului este reprezentat de colegul nostru, Andrei Dinu.

“Filmarile au fost complicate in ideea in care a trebuit sa ne tot mutam dintr-o locatie in alta dar gratie partenerei mele, Iulia Pop, si evident a baietilor de la Ska-nk am reusit sa filmam destul de repede tot ce aveam de filmat. Si speram ca o sa parem cat se poate de natural si de tineri”, a spus Andrei Dinu.

Videoclipul va fi lansat cel mai probabil in luna noiembrie.
foto arhiva

Sursa: Simona Vasiac