Comunicate de presa

LANSARE – A aparut o noua carte semnata de Mariana Omota

La Biblioteca Judeteana Petre Dulfu, a avut loc, astazi, 18 septembrie, lansarea cartii „Povestea Anei si a catelului Azorica”. Aceasta este cea de-a cincea carte pe care Mariana Omota o lanseaza. Este o poveste pentru copii scrisa cu mult drag de catre autoare, care a afirmat si astazi ca cea mai frumoasa perioada a vietii este copilaria. Tocmai de aceea, s-a gandit sa le faca o bucurie copiilor si sa le dedice o carticica. In aceasta spune povestea unei fetite pe nume Ana, care isi doreste foarte mult un catelus.

Mariana mai are deja pregatita si o a sasea carte pe care urmeaza sa o lanseze in viitorul apropiat. La lansare au ales sa-i fie alaturi prietenii, familia, dar si copiii de la cateva scoli din oras. O parte din cei care au fost prezenti au vorbit despre omul Mariana Omota. Si au fost doar cuvinte frumoase si din suflet.

Cartea a fost publicata cu sprijinul Asociatiei Esperando, care este alaturi de Mariana inca de la inceputul activitatii sale literare. Moderatorul evenimentului a fost Daniel Filipas, managerul general al Asociatiei Esperando, care a povestit despre cum a inceput aceasta colaborare si despre bucuria pe care Mariana o aduce cu cartile sale si despre frumusetea copiilor pentru care sunt scrise cartile. Sala de conferinta in care a avut loc evenimentul a fost plina, lucru care a inzecit sentimentul de bucurie al Marianei si al mamei acesteia.

Sursa: Asociatia Esperando