Cultura

LA REVEDERE – Grupul britanic The Who va relua turneul de adio in luna februarie

Grupul britanic The Who va relua in luna februarie turneul de adio intrerupt la inceputul lui septembrie din cauza imbolnavirii cantaretului Roger Daltrey. Turneul urmeaza sa ia sfarsit in luna mai a anului viitor, la Las Vegas, relateaza miercuri 7sur7.be.

“Ma refac si ma simt mult mai bine”, a anuntat Daltrey (71 de ani), citat intr-un comunicat in care sunt anuntate noile date ale concertelor din cadrul turneului care marcheaza a 50-a aniversare a grupului. The Who are un spectacol prevazut in 27 februarie la Detroit (Michigan), urmand apoi sa traverseze Statele Unite si Canada.

Ultimul concert al The Who, de numele caruia au ramas legate adevarate hituri ale epocii lor, ca “My Generation”, este programat in 29 mai la cazinoul Caesars Palace din Las Vegas (Nevada). Britanicii prevazusera initial sa isi incheie turneul in 31 decembrie, la Oakland (California). Insa, dupa Abu Dhabi, Europa si cateva spectacole pe continentul american, sfarsitul turneului a fost suspendat cand Roger Daltrey s-a imbolnavit de meningita virala. Cantaretul si legendarul chitarist al formatiei, Pete Townshend, au anuntat ca acest turneu va fi ultimul la aceasta scara, chiar daca nu exclud sa dea ocazional alte concerte.

Sursa: Agerpres