Actualitate

La mulţi ani, SMURD Maramureş! De nouă ani alături de maramureşeni

La mulţi ani, SMURD Maramureş! De nouă ani paramedicii şi pompierii sunt alături de maramureşni şi în tot acest timp au salvat mii de vieţi şi bunuri.

Sunt nouă ani de la operaționalizare, dar și nouă ani de dezvoltare, perfecționare și pregătire a angajaților care reprezintă simbolul speranței și ajutorului medical acordat în momente grele care au nevoie. Personalul SMURD Maramureș este prezent 24 ore din 24, sunt dedicați, implicați și acționează, cu pasiune și perseverență în sprijinul salvării vieților persoanelor aflate în pericol sau se confruntă cu probleme de sănătate.

“Sunteți cei care acționează permanent, iar meritele dumneavoastră vă sunt apreciate și recunoscute pentru întreaga activitate desfășurate în slujba maramureșenilor. Intervențiile și acordarea primului ajutor medical de urgență în teritoriu de către medici, paramedici, în sistem integrat, v-au adus încrederea și recunoștința comunităților locale și a locuitorilor județului Maramureș. LA MULȚI ANI, SMURD MARAMUREȘ!” –  prefect Vasile Moldovan, subprefect Alexandru Cosma.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *