Actualitate

La galop prin Baia Mare. „Orașul-hipodrom” al Europei

Un nou clip face senzație pe rețelele de socializare. De această dată, un șofer din Baia Mare a surprins imagini în trafic  cu mai mulți cai care se plimbau nestingheriți prin oraș, aproape de intersecția Bulevardului București cu Bulevardul Decebal.

Caii galopau printre mașini și pietoni, punând viața acestora în pericol.

Incidentul are precedent, în săptămânile trecute alți cai fiind surprinși prin traficul băimărean.

 

Meanwhille in Vestu Sălbatic part 2

Publicată de Mihai Raţ pe Marţi, 10 Iulie 2018

Poliția Locală, cea care ar trebui să ia măsuri nu a părut deranjată de invazia cabalină și nici nu a luat măsuri. Alooooo, Domnule Coste, sunteți? Probabil că pe dumneavoastră nu vă deranjează caii care circulă nestingheriți prin urbe, dar participanții la trafic au fost puși în pericol de nepăsarea dumneavoastră.

Oare trebuie să se petreacă o tragedie ca să luați măsuri? Circulația atelajelor pe drumurile publice din Municipiul Baia Mare este interzisă, prin lege. În concluzie, de ce nu apărați Legea așa cum ați jurat să faceți?

Probabil Hotărârile de Consiliu Local nu au făcut parte din bibliografia de la concursul prin care Coste a devenit mare director în Primăria Municipiului Baia Mare. Sau poate au fost, numai că HCL la care facem noi referire este veche de cinci ani, dar sigur nu s-a prescris. Deci, domnule Coste, cred că ar fi cazul să studiați legislația, să vă puneți la punct cu HCL-urile aplicabile în Baia Mare că să puteți să le și aplicați.

navigate_before
navigate_next

 

Video: Mihai Rat/facebook

 

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *