Actualitate

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Internațională anti-corupție . ”Este o boală care macină democrația”

Președintele României Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Ziua Internaționala Împotriva Corupției prin care anunță că rămâne alături de toți magistrații care duc această luptă.

Corupția este o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. România nu va putea prograsa la adevărata sa capacitate, până ce nu vom reuși să învingem acest flagel.

Susțin continuarea luptei anti-corupție pentru o Românie sănătoasă și rămân alături tuturor magistraților care duc această bătălie cu mult curaj zi de zi. Cinstea și integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societății noastre. Stă în puterea noastră.

Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan un mod de a fi.

Mesaj transmis cu prilejul Zilei Internaţionale Anticorupție

Corupția macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!#ZiuaInternaționalăAnticorupție

Publicată de Klaus Iohannis pe Sâmbătă, 8 decembrie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *