Actualitate Afaceri - Economic

Kate Middleton poartă haine cusute în Baia Mare – FOTO

Catherine, ducesă de Cambridge, cunoscută popular sub numele “Kate” este soția Prințului William de Wales. Ducele de Cambridge este al doilea în linia de succesiune la tronurile Commonwealth, după tatăl său şi este de așteptat ca într-o zi ducesa să devină regină consort.

Deşi statutul pe care îl are îi permite să achiziţioneze haine de la cele mai mari case de modă din lume, ducesa a ales să poarte la una dintre ieşirile publice un pardesiu realizat la Confstar, o firmă de confecţii din Baia Mare.

Confstar S.A. este producător de confecţii femei încă din 1975. A produs în decursul anilor pentru cele mai prestigioase mărci din EUROPA.

“Am cusut modelul respectiv la noi în firmă pentru o mare companie din Anglia. Am lucrat şi lucrăm pentru companii foarte mari şi ne bucurăm că munca noastră este apreciată”, a declarat Carmen Nicolaescu, directorul Confstar.

Kate Middleton a purtat pardesiul “Lena”cusut în Baia Mare în luna ianuarie a acestui an la o vizită  făcută la Great Ormond Street Hospital. Firma englezească vinde acest model cu preţul de 220 de lire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *