Sport

JUDO – CSM Baia Mare, aur si argint la Nationalele Under 13

11 judoka de la CSM Baia Mare au participat la Campionatele Nationale individuale si echipe intereuroregiuni pentru sportivii de la categoria de varsta Under 13. Baimarenii au obtinut doua medalii, una de aur, prin Damaris Funeczan, si alta de argint, prin Diana Dorneanu. La competitia din Gura Humorului au participat 324 de sportivi, provenind de la 79 de cluburi.

La categoria 44 kg, Damaris Funeczan a reusit sa isi invinga toate adversarele prin IPPON (4 meciuri) si sa castige medalia de aur si titlul de campioana nationala. Sportiva este nascuta in 22 iunie 2000, practica judo de cinci ani si este antrenata de Vasile Pop. La categoria 48 kg, Diana Dorneanu a cucerit medalia de argint dupa trei meciuri castigate, pierzand in finala la puncte (yuko). Diana este nascuta in 30 ianuarie 2000 si practica judo de trei ani, ea fiind antrenata de Alin Popdan.

Urmatoarele competitii in care vor fi angrenati judoka de la CSM sunt Campionatul European Under 17, care are loc in perioada 22-24 iunie in Muntenegru, acolo unde va evolua Ionut Vasian, la categoria 90 kg, respectiv turneul international de la Graz (Austria), care este programat pentru 31 iunie, 1 iulie.

Date si foto furnizate de csmbaiamare.ro.
Sursa: George Dragu