Sport

JOCURI OLIMPICE – LONDRA – Vladimir Putin, detinatorul centurii negre la judo, vrea sa mearga la Jocurile Olimpice de la Londra

Presedintele rus Vladimir Putin, detinatorul centurii negre la judo, intentioneaza sa mearga la Jocurile Olimpice de la Londra pentru a asista la sportul sau favorit, a anuntat luni la Los Cabos (Mexic) un purtator de cuvant al Kremlinului, Dimitri Peskov. Cu ocazia unei intalniri cu premierul David Cameron, a carui tara va gazdui Jocurile Olimpice in perioada 27 iulie – 12 august, Putin si-a exprimat dorinta de a merge la Londra, potrivit acestui purtator de cuvant.

“El va lua o decizie definitiva mai tarziu”, a adaugat Peskov in fata catorva jurnalisti rusi. Amator de sport, Putin, in varsta de 59 de ani, este un mare adept al acestei arte martiale.

El nu a mai fost in Marea Britanie din 2003, din timpul primului sau mandat la presedintia Rusiei. Putin si Cameron au avut o intrevedere bilaterala cu ocazia summitului G20, care a debutat luni la Los Cabos, in Mexic.

Foto (c) eju.net.
Sursa: Mediafax