Actualitate

JOBURI – Peste 200 de locuri de munca vacante in aceasta saptamana in Maramures

Numarul locurilor de munca vacante la nivelul judetului Maramures a crescut in aceasta perioada. Astfel, cei aflati in cautarea unui job au la dispozitie peste 200 de locuri unde se pot angaja. Oferta ramane insa in continuare destul de slaba, in conditiile in care majoritatea posturilor sunt destinate confectionerilor, barmanilor, bucatarilor si vanzatorilor.

In Maramures sunt vacante in prezent 235 de locuri de munca, din care cele mai multe sunt destinate muncitorilor necalificati din confectii si operatorilor confectioneri. Locuri disponibile sunt si in domeniul serviciilor. Astfel se cauta barmani, bucatari, ospatari, lucratori comerciali si vanzatori.

Chiar daca oferta de joburi nu este diversificata, in aceasta saptamana au reaparut si posturi pentru absolventii de studii superioare. La ora actuala, exista locuri de munca pentru doi ingineri in constructii, dar si pentru doi ingineri electromecanici. Angajari se fac si in cazul celor care doresc sa lucreze ca agenti de turism sau sefi departamente marfuri alimentare sau nealimentare.

De asemenea, se mai cauta soferi, tamplari universali, sudori, tapiteri, tinichigii, vulcanizatori, operatori la produse lactate, coafor, cosmeticiana si femei de serviciu.
Sursa: Camelia Tocaci