112 Actualitate

Jandarmii maramureşeni, în mijlocul comunităţii

Duminică, 23 septembrie, între orele 10:00-22:00, Primăria Comunei Mireşu Mare organizează ediţia a doua a evenimentului „Întoarcere la obârşii – Întâlnire cu fii satului”, manifestare în spaţiul public la care se preconizează participarea unui număr însemnat de persoane, atât din localitate cât şi din alte localităţi.

Pentru ca această manifestare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, jandarmii vor fi prezenţi în mijlocul cetăţenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii şi liniştii publice, vor urmări cu precădere soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite.

Jandarmii vor acţiona pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale şi vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor evenimentului pentru soluţionarea operativă a oricărui incident de natură să tulbure buna desfăşurare a manifestărilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *