112

Jandarmii maramureşeni, la datorie pentru linişte şi ordine publică

Pentru protecţia persoanelor participante la manifestările ce vor avea loc în acest sfârşit de săptămână şi în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale,  jandarmii maramureşeni  sprijiniţi de poliţişti şi pompieri, se vor afla în misiune.

Sâmbătă, 19 mai a.c., între orele 11:00-14:00, Primăria comunei Băseşti, în parteneriat cu Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului, Consiliul Judeţean Maramureş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş şi Gazeta de Maramureş, organizează la Casa memorială „George Pop de Băseşti” din localitate, manifestarea cultural artistică „Uniţi pentru Marea Unire”. De asemenea, începând cu orele 17:00, Reţeaua Naţională a Muzeelor va organiza şi în municipiul Baia Mare „Noaptea muzeelor 2018 – ediţia a IV-a”, manifestare în cadrul căreia vor avea loc evenimente şi acţiuni culturale desfăşurate în interiorul sau zona muzeelor sau instituţiilor culturale iar între orele 17:00-19:00, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, va avea loc meciul de fotbal, din cadrul Ligii a IV-a, dintre echipele C.S. Minaur Baia Mare şi C.S. Fărcaşa.

În vederea asigurării unui climat de normalitate, participanţii sunt rugaţi să respecte recomandările făcute de către organizatori şi de către forţele de ordine, să se abţină de la acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a activităţilor, să nu aibă asupra lor bunuri materiale interzise de lege. De asemenea, recomandăm tuturor celor ce vor alege să fie prezenţi la aceste activităţi să manifeste grijă asupra modului de păstrare a bunurilor şi valorilor proprii, să-şi asigure corespunzător autovehiculele parcate şi nu în ultimul rând, să-şi supravegheze copiii deoarece aceştia  se pot rătăci cu uşurinţă.
În cazul în care constată un incident, sau orice altă problema legată de ordinea şi liniştea publică, cetăţenii se pot adresa oamenilor legii, fie în mod direct, fie prin apelul la 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *