Actualitate Comunitate

Jandarmii maramureşeni, excepţia de la regulă. Scrisoare de mulţumire de la un băimărean

În ciuda faptului că în ultima perioadă Jandarmeria Română a pierdut mult la capitalul de încredere după evenimentele din august 20118, sunt şi excepţii. Jandarmii maramureşeni dau dovadă de mult bun simţ şi omenie, iar meritele lor sunt recunoscute şi apreciate.

Semnul de apreciere vine de la băimărenii care au primit ajutor când au avut nevoie. În cursul zilei de ieri, Jandarmeria Maramureş a primit o scrisoare de mulţumire adresată inspectorului şef, referitor la modul în care jandarmii care execută serviciul la Palatul de Justiţie din Baia Mare, relaţionează cu cetăţenii.

,,Sunt o persoană din Baia Mare, cu handicap accentuat şi ţin să vă aduc mulţumiri, dumneavoastră şi întregului personal din comanda Inspectoratului de Jandarmi Maramureş, pentru felul în care vă instruiţi şi educaţi subordonaţii referitor la modul în care se comportă în relaţiile cu cetăţenii aflaţi la nevoie sau în momente grele. Concret, în anul 2019 am avut termene de judecată la Tribunalul Maramureş şi am mers la tribunal cu taxi iar când am coborât din maşină m-am deplasat foarte greu spre clădirea instanţei. Am fost văzut de către un subofiţer de jandarmi care nici măcar nu a aşteptat să fie rugat, a venit la mine şi m-a ajutat să mă deplasez, să nu cad (încă era zăpadă) după care m-a condus în clădire, cărându-mă practic în spate. La ieşirea din sala de judecată şi până afară, subofiţerul a procedat în acelaşi mod făcând dovada bunei pregătiri fizice şi profesionale. Vă mulţumesc”!
Comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş îi felicită pe subofiţerii care execută serviciul la Palatul de Justiţie. ”

“Suntem mândri de voi, stimați colegi!”, spun reprezentanţii IJJ Maramureş. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *