Externe

Jaf de proporţii. Hoţii au fugit cu mai multe bijuterii foarte scumpe

Jaf de proporţii la Palatul Dogilor din Veneţia. Hoții au reușit să sustragă mai multe brățări și coliere, chiar în ultima zi a expoziției. Polițiștii afirmă că infractorii au fost bine pregătiți, notează The Telegraph citat de Libertatea.ro

Palatul Dogilor din Veneția a găzduit expoziția „Comorile mogulilor şi maharajahilor”, care cuprindea 270 de bijuterii datând din secolele al XVI-lea și al XX-lea. Hoții au furat bijuteriile din cutia de sticlă în care erau expuse, chiar în ultima zi a expoziției. Ei au fost surprinși de camerele de supraveghere, însă au reușit să fugă înainte ca alarma să pornească.

PROFESIONISTI – Jaf armat la un magazin de bijuterii din Suedia

„Este absolut necesar să aflăm ce nu a mers în sistemele de securitate. Cutia din sticlă a fost deschisă precum o conservă, în timp ce alarma, dacă a mers, a pornit târziu”, a declarat șeful poliției din Veneția.

Valoarea declarată a bijuteriilor este de 30.000 de euro, însă cea reală, care poate fi confirmată de proprietarii acestora, „poate ajunge la câteva milioane de euro”. Colecţia Al Thani este recunoscută la nivel mondial. Ea aparţine unui membru al familiei regale din Qatar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *