112

IUTE LA MANIE – Dupa ce s-a certat cu prietena, a distrus trei masini

In seara zilei de duminica, 27 septembrie, in jurul orelor 22.30, lucratorii Compartimentului prevenire si combaterea faptelor antisocial din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi “Pintea Viteazul” Maramures au observat pe b-dul Unirii din Baia Mare ca in parcarea din apropierea sucursalei ,B.C.R., o persoana a trecut printre masinile parcate in acea zona si a rupt oglinzile laterale la trei autoturisme : VW Caravelle cu nr. de inmatriculare MM-06-VAB, Opel Astra Caravan cu nr. de inmatriculare MM-07-BVB si Mercedes Benz cu nr. de inmatriculare VS-04-RJZ.

Jandarmii au intervenit si au retinut faptuitorul, stabilind identitatea in persoana numitului Carol S., de 21 de ani. Tanarul a declarat ca a rupt oglinzile celor trei autoturisme pe fondul nervilor provocati de o cearta cu prietena sa. 

A fost identificat proprietarul autoturismului Mercedes Benz, urmand ca celelalte parti vatamate sa fie identificate de catre organele de politie.

La fata locului au fost efectuate fotografii judiciare, urmand a fi intocmita plansa foto, iar faptuitorul, impreuna cu actele de constatare, a fost predat Politiei Municipiului Baia Mare, cu propunerea privind incadrarea juridica a faptei de distrugere, prevazuta si pedepsita de art. 253, alin. 1, din Codul Penal. Prejudiciul creat de nervii baimareanului urmeaza a fi stabilit ulterior.

Sursa: Emm