Actualitate

Iubire mare într-un gimnaziu. Secretul primei iubiri între un elev și profesoara lui

Cazul profesoarei de 26 de ani care s-a îndrăgostit de un elev din clasa a VIII-a a stârnit un val de indignare din partea opiniei publice din localitatea New Smyrna, Florida. Stephanie Ferri a fost profesoară până de curând când a fost data afară din învățământ după ce s-a aflat că are o relație sentimentală cu un elev de la școala gimnazială unde preda.

 Băiatului îi plăcea științele sociale chiar materia pe care profesoara Stephanie Ferri o preda la gimnaziu.

Numai că, femeii i-a plăcut atât de tare de un elev încât a început să-i faca avansuti din ce în ce mai evidente şi a făcut tot posibilul să aibă împreună o relație sentimentală.

A început prin a-i trimite copilului poze deocheate cu ea, apoi i-a propus să aibă o relație sexuală secretă, după orele de curs. Această aventură bolnăvicioasă şi ilegală a durat câteva luni, până la sfârşitul lui februarie, când adolescentul le-a spus totul părinţilor lui. Aceştia din urmă au alertat poliţia, care a arestat-o imediat pe profesoară. Tânăra este acum acuzată de corupere de minori și acte sexuale cu un minor. De asemenea, soţul ei a dirvorţat de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *