112

IPJ Maramureș face angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr.37, organizează concurs/examen pentru ocuparea unui post vacant de specialist, ofițer de poliţie – ofițer principal II la Biroul de Investigare a Criminalității Economice Sighetu Marmației, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, poziția 228/B din statul de organizare, prin încadrare directă a specialiștilor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierea candidaţilor se va face personal, indiferent de localitatea unde îşi are domiciliul candidatul, pe bază de cerere de înscriere la care se anexează documentele solicitate, în perioada 06 – 13.09.2018, în intervalul orar 0900 – 1500, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, respectiv municipiul Baia Mare, Str. 22 Decembrie, nr. 37. 

Concursul va consta  în  desfăşurarea unei probe scrise, ce va consta într-un test de tip grilă, cu o singură variantă de răspuns corectă, elaborat de către Comisia Centrală de Concurs din cadrul I.G.P.R. din tematica şi bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidaţii şi va avea loc la data de 03.11.2018. 

Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, telefon 0262/207.711 interior 20111 de luni până vineri între orele 08:00-16:00, sau pe site-ul de internet http://www.mm.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *