Monden

INTERVIU – VIP OCUPAT – Smiley a marturisit ca nu are timp nici de vacanta si nici de o noua relatie (VIDEO)

Vezi VIDEO
De o seara incendiara au avut parte baimarenii care au ales sa petreaca in Centrul Vechi al orasului in 21 iulie. Pe scena au urcat unii dintre cei mai apreciati cantareti ai momentului, Alex Velea si Smiley. Hituri, dar si melodii cunoscute din repertoriul international, au fost interpretate de cei doi solisti veniti sa faca un show adevarat in Baia Mare. Chiar daca la un moment dat a inceput sa ploua, fanii veniti la scena au cantat si au dansat alaturi de vedetele lor preferate.

De departe, cel mai asteptat de public a fost Smiley, sute de fani strigandu-i numele minute in sir, inca inainte ca artistul sa isi faca aparitia pe scena. Hituri precum „Dead man walking”, „Am bani de dat” sau „Love is for free” au incins atmosfera, baimarenii fredonand, alaturi de cantaret, versuri intregi.

Intr-un interviu acordat pentru eMaramures, artistul a spus ca se simte foarte bine de fiecare data cand vine in Baia Mare, fiind primit de fani cu mare caldura. Pe langa peisajele din Maramures de care se simte atras, artistul a tinut sa precizeze ca, ori de cate ori se afla prin zona, nu rateaza ocazia de a gusta pireul de castane.

„ Inafara de oameni, care sunt foarte primitori, imi place foarte mult cand vin aici in Baia Mare pireul de castane. Mi-a placut foarte mult si drumul pana la Baia Mare, peisajul, foarte frumos. Sper sa am ocazia sa vin mai des si sa stau sa vizitez mai mult aici”, a spus Smiley.

Artistul a povestit apoi despre ultimul sau proiect, lansat in urma cu putin timp – o aplicatie pe telefon – „HaHaHa Reality”- ce dezvaluie realitatea augmentata, o extensie a realitatii virtuale.

„Este o aplicatie pe care am dezvoltat-o, este prima de acest gen din lume. Trebuie descarcata de pe internet, e gratuita, si daca dati drumul la aplicatie si va uitati pe telefon la videoclip o sa aveti parte de o surpriza”, a povestit Smiley despre aplicatia „HaHaHa Reality”.

Cantaretul a mai marturisit ca este prins in foarte multe proiecte, astfel ca nu are timp nici pentru o vacanta si nici pentru o noua relatie, aflandu-se mereu alaturi de trupa sa, in concertele pe care le are in toata tara. Imediat dupa reprezentatia din Baia Mare, artistul s-a grabit sa ajunga la Dej pentru a sustine un alt concert.
Sursa: Gabriela Kuhajda