Comunitate

INTERDICTIE – Restrictii de circulatie pe mai multe tronsoane de drum din oras. Acestea vor ramane asa pe intreaga perioada a Festivalului Castanelor 2015 (VIDEO)

Vezi VIDEO
Au inceput deja pregatirile pentru marile concerte care se vor desfasura la finalul saptamanii in cadrul Festivalului Castanelor 2015. Pentru ca scena principala unde se vor manifesta o mare parte dintre artistii invitati la eveniment sa fie montata in cele mai bune conditii, au fost instituite restrictii de circulatie pe cateva dintre strazile din oras.

„Circulatia rutiera va fi restrictionata pe perioada Festivalului Castanelor 2015 din data de 22 septembrie, ora 18.00, pana in data de 28 septembrie 2015, ora 20.00. Pe Bulevardul Unirii intre intersectiile cu bulevardele Traian si Republicii, pe strada Hortensiei, intre intersectiile cu Bulevardul Unirii si Aleea Scolii si pe strada Oituz, in dreptul Salii Sporturilor”, a precizat Dan Coarda, purtatorul de cuvant al Primariei Baia Mare.

De asemenea, strada Rachetei, de la ASSOC spre Sala Sporturilor, are accesul autovehiculelor restrictionat dar si Strada Oituz, intersectia cu Strada Transilvaniei spre Sala Sporturilor si Camera de Comert.

Circulatia rutiera pe strazile enumerate va fi reluata abia in cursul zilei de luni, 28 septembrie.

Sursa: Ana Pop