Sanatate

INFRUMUSETARE – Tineretea poate fi prelungita prin tratamentul revolutionar descoperit de doctorul Kleanthous (VIDEO)

Vezi VIDEO
Secretul tineretii a fost descoperit de catre doctorul Kleanthous, iar dupa moartea acestuia asistenta lui, Elke Magdalene Henz, a continuat tratamentul revolutionar. Sono Beauty Lifting este produs de doctorul Kleanthous si este un tratament anti ageing si de regenerare pentru piele.

La inceput, doctorul Kleanthous a tratat boli de piele, dar si-a dat seama ca acest tratament poate sa devina si cosmetic-estetic si a adus o inovatie in acest domeniu.

,,Este un tratament care ajuta la regenerarea pielii pentru ca pielea produce, din nou, acelasi nivel de colagen, elastina, acid hialuronic si alte substante care mai sunt necesare in piele pentru a deveni mai ferma si mai tanara. Este un tratament usor de facut. Se bazeaza pe masti, pe fiole, dar mai importanta este substanta pe care o contine pentru ca este o substanta pe baza de peptida care impreuna cu ultrasunetele este penetrata adanc in piele si acolo isi face efectul’’, a declarat Elke Magdalene Henz, asistenta doctorului Kleanthous.

Se realizeaza sase sedinte timp de trei saptamani, dar efectul nu este doar pentru moment, ci dureaza pana la un an, un an si jumatate. Produsele necesare pentru tratament au ajuns la un salon din Baia Mare, iar clientele care doresc sa intinereasca sunt asteptate sa incerce tratamentul minune.

,,Aceste branduri tintesc foarte mult saloanele care au un anumit standard. Au venit, ne-au contactat, mi-au placut principiile, mi-a placut filozofia, mi-a placut brand-ul, mi-au placut oamenii si am hotarat sa il aduc in salon. Asa au ajuns, dupa un moment in care ei mi-au demonstrat ca exista niste rezultate fantastice. Mi-a placut faptul ca se apropie foarte mult de domeniul medicinei. Nu sunt invazive ca si tratamente, iar clientele au un intreg ritual de infrumusetare’’, a explicat Mihaela Szakacs, investitor.

Tratamentul a fost aplicat pe pielea mai multor femei, care au declarat ca sunt multumite si au vazut rezultatele dupa prima sedinta.

,,Mi s-a parut cel mai inovator din ce am facut in ultima vreme. Mi s-a parut ca este wow, tratamentul wow. Intr-adevar, efectele sunt nu numai imediat, ci si pe termen lung. Eu am facut deja tratamentul. Fata s-a luminat complet imediat dupa tratament, a fost mult mai hidratata pielea si cu fiecare zi care a trecut dupa aceea am simtit ca se duce cate un an in fiecare zi. Ridurile mici au disparut, cele de expresie s-au diminuat. Cearcanele au disparut. Deci chiar m-a uimit, mi-a placut foarte tare’’, a marturisit Georgeta Lazin, clienta.

Clientele care apeleaza la acest tratament au in jur de 40 de ani, cand deja se observa imbatranirea tenului, dar el poate fi folosit incepand cu varsta de 25 de ani pentru a preveni imbatranirea.

Sursa: Carmen Bizau