112

INFRACȚIUNI RUTIERE – 12 dosare penale în perioada 29 noiembrie – 01 decembrie

În perioada 29 noiembrie – 01 decembrie, poliţiştii care au acţionat pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru supravegherea traficului rutier, au constatat mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Astfel, 12 persoane care au pus în pericol siguranţa traficului rutier s-au ales cu dosare penale. Acestea sunt cercetate pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere respectiv punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La Sighetu Marmaţiei, un tânăr de 20 de ani care a condus fără permis, a provocat distrugerea a trei autoturisme şi a gardului unui imobil.

Aseară, la ora 21.25, poliţiştii Serviciului Rutier au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa dinspre Sighetu Marmaţiei spre Sarasău. Conducătorul acestuia nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar după o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi s-a izbit de două autoturisme parcate în afara carosabilului, în dreptul unui imobil.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul avea permisul suspendat. Tânărul nu a suferit leziuni corporale şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările.

Compartimentul Relații Publice al Poliției Române

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *