112

INFRACTIUNI – Minor din Borsa, autor al unui accident soldat cu doua victime

Ieri, 1 octombrie, un tanar in varsta de 17 ani, din Borsa a condus un autoturism pe DN 18, pe strada Dragos Voda din localitatea de domiciliu. El a pierdut controlul masinii, a iesit in afara carosabilului si a intrat in coliziune cu un podet dupa care a fost proiectat intr-un gard din beton.

In urma accidentului, tanarul de la volan si o minora in varsta de 16 ani, din Moisei, pasagera pe locul dreapta fata, au suferit leziuni corporale. Ei au fost transportati la spital unde fata a ramas internata.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca nu consumase bauturi alcoolice. Lui i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul figureaza neinmatriculat iar placutele cu numere provizorii cu care era prevazut apartin unui alt autoturism.

Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducere fara permis.

Sursa: Emm