112

INFRACTIUNI – A furat o masina, a circulat fara permis si… a facut accident

Ieri, 6 octombrie, in urma unor actiuni organizate, politistii au intocmit dosare penale pe numele a trei persoane, banuite de comiterea de infractiuni rutiere.

La ora 17.00, politistii Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Baia Mare. Din primele verificari efectuate, politistii au constatat ca un tanar de 23 de ani din Baia Mare, care se deplasa cu un autoturism spre strada Corbului, a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un canal din partea dreapta a directiei de mers.

In urma controlului efectuat s-a stabilit ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, politistii au constatat ca el a furat autoturismul in scop de folosinta, din curtea proprietarului.

Baimareanul este cercetat pentru comiterea infractiunilor de conducere fara permis si furt in scop de folosinta.

Si politistii din Tautii Magheraus, care au actionat ieri pentru supravegherea si controlul traficului rutier pe raza de competenta, au constatat trei infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Ei au intocmit dosar penal pe numele unei tinere de 28 de ani din Cicarlau, care se deplasa cu un moped chiar daca nu detine permis de conducere.

De asemenea, politistii au oprit pentru control un barbat din Seini care conducea pe DC 101 Cicarlau un autoturism prevazut cu numere de inmatriculare provizorii.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca valabilitatea autorizatiei de circulatie era expirata si au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de conducerea unui vehicul neinmatriculat si conducerea unui vehicul cu numar fals de inmatriculare.

Sursa: Emm