Comunitate

INEDIT – VOT – Urne neincapatoare la o sectie de votare din Baia Mare

Cu o situatie fara precedent s-au confruntat presedintele si membrii sectiei de votare numarul 40 din municipiul Baia Mare, cu sediul pe strada Vasile Alecsandri. Ei s-au vazut nevoiti sa distribuie o parte dintre buletinele de vot pentru presedintele consiliului judetean si a consilierilor judeteni in urnele destinate primarului si consilierilor locali, deoarece celelalte doua cutii destinate alegerilor s-au dovedit neincapatoare.

“Urna pentru presedintele consiliului judetean si consiliul judetean s-au dovedit neincapatoare pentru ca sunt mai mici ca si dimensiuni A fost acelasi numar de buletine depuse, insa urnele acestea au fost mai mici, asa ca am decis sa le adunam toate in cealalta urna mai mare. O sa le triem si apoi incepem numaratoarea. Nu am avut ce face si oricum, multi alegatori s-au grabit, au venit mai multi odata si oricum au pus in alte urne. Puteam sa cerem o alta urna, dar ne-am grabit”, a relatat Doina Cardos, presedintele sectiei de votare 40.

Totodata, ea a mentionat ca, inainte cu doar cateva minute de incheierea votului, la ora 21.00, era inregistrata o prezenta de 35% din totalul celor 2.444 de alegatori arondati la sectia respectiva.

Sursa: Anca Popescu