112

Inconştienţă pe şoselele din România! Patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac. Erau lăutari şi se întorceau de la o petrecere

Patru bărbaţi au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau, un BMW Seria 5, s-a izbit violent de un copac. Accidentul s-a produs în Teleorman. În urma impactului extrem de violent cu copacul, BMW-ul seria 5 s-a rupt efectiv în două, iar cei patru bărbaţi care se aflau în maşină au murit pe loc. 

Cele patru victime au fost găsite de forţele de intervenţie. Doi dintre bărbaţi, se aflau proiectati în exteriorul masinii, iar alţi doi, cei care se aflau pe locurile din fata, erau încarceraţi.

La interventie s-au deplasat două echipaje de la Punctul de lucru Dobrotesti, cu un SMURD si o autospeciala de stingere ce are in dotare modulul de descarcerare, un echipaj medical al SAJ, care a declarat decesul celor patru barbati si doua echipaje de la politie.

Cazul a fost preluat de politie pentru cercetari.

Cei patru bărbaţi morţi în accidentul din Dobroteşti erau din comuna Didești și aveau vârste cuprinse între 30 și 40 de ani.

 

Aceștia erau lăutari şi, din spusele oamenilor, se întorceau de la „Revelionul lăurarilor”, eveniment ce s-a desfășurat aseară, în municipiul Alexandria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *