eveniment

Începe Untold 2017! Festivalul de 10 milioane de euro, cu 10 scene şi peste 200 de artişti anunţaţi

Untold 2017 începe astăzi, 3 august, la Cluj-Napoca şi se va încheia duminică, 6 august 2017. Artişti de renume vor urcă pe scenele special amenajate pentru evenimentul de amploare ce va avea loc în vara. Afrojack, Armin Van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix şi Steve Aoki, vin la Cluj- Napoca.

Organizatorii se aşteaptă că festivalul să fie declarat sold out, după participarea a 320.000 de persoane. Anul acesta vor fi 10 scene, cu două mai multe decât anul trecut, renunţându-se la scenă din Piaţă Unirii.

“Am investit peste 10 milioane de euro în experienţă Untold. Am crescut cu 50% bugetul alocat artiştilor. Bugetul este cel mai mare de până acum, cu 3 milioane de euro mai mare decât anul trecut. Avem artişti şi mai mulţi, peste 200 anunţaţi şi mai urmează. Anual facem un top pentru a vedea preferinţele publicului. Desfăşurăm anual un top cu preferinţele fanilor şi încercăm să le satisfacem dorinţele. Untold nu mai este doar muzică, ci şi o experienţă aparte şi, din fericire, acesta este feedbackul artiştilor, cum este Armin van Buuren. El a spus că la Cluj are cel mai bun show, Martin Garrix spunea că aşteaptă festivalul «nebun» de la Untold, iar pentru noi descrierea această de nebun este un feedback foarte bun. Pentru bugetul investit, este cea mai înalta experienţă pe care o poate trăi un tânăr în România, ne dorim cei mai buni artişti, cea mai bună producţie. Ne aşteptăm să fie cea mai bună experienţă de până acum la Untold”, a declarat miercuri, 21 iunie, managerul festivalului, Bogdan Buta, într-o conferinţă de presă la Cluj.

Abonamentul pentru concertele din toate cele patru zile ale festivalului va costă 333 de lei. Totodată, preţul pentru o singură zi la UNTOLD 2017 va fi de 200 de lei.

Sursa:aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *