Stiri nationale

Începe Loteria vizelor 2019

Pe 3 octombrie 2017, la ora 19:00,  incepe inregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite, aceasta fiind disponibila doar până marți 7 noiembrie 2017 la orele 19:00 .

Potrivit organizatorilor Departamentul de Stat acceptă cereri de înregistrare NUMAI pe pagina de internet E-DV, fara sa fie perceputa vreo taxa in acest sens,  fiind acceptata doar o singura cerere  în numele fiecărei persoane participante.  Participantii  la program trebuie să îşi tipărească pagina de confirmare generată online şi să o păstreze până la data de 30 septembrie 2019. Dacă cererea a fost selecţionată, doar cu numărul unic de confirmare se poate verifica dacă o cerere de participare a fost selecţionată şi se pot obţine informaţii despre solicitarea de viză şi despre programarea la interviu.

Începând cu data de 1 mai 2018, participanţii la programul DV-2019 vor putea folosi numărul lor de confirmare pentru a verifica online pe Entrant Status Check la adresa de internet www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> dacă cererea lor a fost selecţionată. Pe pagina Entrant Status Check participanţii selecţionaţi vor fi informaţi despre modalitatea de a solicita vize de imigrare DV pentru ei şi membrii de familie eligibili.

Departamentul de Stat nu foloseşte poşta electronică (e-mail) pentru a îi înştiinţa pe participanţi că au fost selecţionaţi pentru programul Diversity Visa. Informaţia este disponibilă NUMAI pe Entrant Status Check.

Reguli noi: Participanții trebuie să transmită o fotografie recentă, făcută în ultimele șase luni. Participanții care vor folosi fotografii transmise în programele anterioare vor fi descalificați automat. Nu se acceptă fotografiile în care persoanele fotografiate poartă ochelari. Câștigători: 50,000 de participanți vor fi selecționați aleatoriu iar, începând cu 1 mai 2018, participanții vor putea folosi numerele unice de confirmare, pentru a verifica dacă au câștigat, pe pagina de internet Entrant Status Check (Verificarea Statutului Înregistrării) la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov>.

Infromatii si instrucțiunile complete se pot găsi la www.dvlottery.state.gov<http://www.dvlottery.state.gov> sau pe pagina de internet a Departamentului de Stat la www.usvisas.state.gov/dv/instructions<http://www.usvisas.state.gov/dv/instructions>

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *