Invatamant

Începe Bacul de toamnă

Elevii care nu au promovat în sesiunea iunie-iulie examenul de Bacalaureat 2017 mai au o şansă în toamnă, mai exact în sesiunea august-septembrie. Consultă în acest articol toate informaţiile de care ai nevoie privind examenul de BAC 2017 – sesiunea de toamnă!

Pe 21 august se va desfăşura proba scrisă la Limba şi literatura română, pe 22 august – la Limba şi literatura maternă, pe 23 august – proba obligatorie a profilului, iar pe 24 august – proba la alegere a profilului şi specializării.

Între 25 şi 28 august vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august – competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, pe 29 şi 30 august – competenţele digitale, iar în zilele de 30 şi 31 august se va face evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie, până la ora 16:00, iar depunerea contestaţiilor va avea loc în aceeaşi zi, între orele 16,00 – 20,00. Contestaţiile urmează a fi rezolvate între 2 şi 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 6 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *