Actualitate

Încă un tren a deraiat pe căile ferate din România!

Traficul feroviar se desfăşoară, joi, pe un singur fir, între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc, din judeţul Hunedoara, după ce cinci vagoane ale unui tren de marfă privat au deraiat.

Traficul feroviar între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc se desfăşoară joi doar pe firul I, din cauza deraierii de câte un boghiu a 5 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă, informează CFR SA.

“Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, are în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord. La faţa locului echipele feroviare de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria. Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă”, precizează sursa citată.

În ultimele două săptămâni, alte 4 trenuri, dar de pasageri, au deraiat pe căile ferate din România – unul la ieşirea din staţia Săvârşin, al doilea în Braşov, între Augustin şi Racoş. A treia deraiere s-a produs în depoul din Bucureşti. iar a patra în localitatea Coşbuc din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *