Monden

IN MEMORIAM – Cantecul “See You Again”, un tribut adus actorului Paul Walker, a devenit primul videoclip hip-hop cu peste 1 miliard de vizualizari (VIDEO)

Paul Walker Vezi VIDEO
Un tribut in imagini adus actorului Paul Walker, asociat piesei “See You Again” a artistului american Wiz Khalifa, a devenit primul videoclip hip-hop din lume care a depasit pragul de 1 miliard de vizualizari pe platforma online YouTube, informeaza hollywoodreporter.com. Videoclipul contine imagini cu Wiz Khalifa si celalalt autor al piesei, Charlie Puth, dar si imagini emotionante cu actorul Paul Walker, decedat intr-un tragic accident de automobil pe 30 noiembrie 2013, la varsta de 40 de ani. Clipul contine si imagini cu alti actori din franciza “Furios si iute/ Fast & Furious”.

Cantecul “See You Again” a fost inclus pe albumul “Furious 7: Original Motion Picture Soundtrack”, ce contine coloana sonora a celui mai recent film din aceasta franciza cinematografica.

Paul Walker era pasager intr-un automobil Porsche Carrera GT – un model din 2005 – condus de Roger Rodas, care a pierdut controlul asupra vehiculului, inainte de a se izbi de mai multi copaci si de a fi proiectat apoi intr-un semafor, in Santa Clarita, la nord-vest de Los Angeles. In urma acelui impact, produs in noiembrie 2013, Paul Walker si Roger Rodas au murit.

Decesul lui Paul Walker, la varsta de 40 de ani, a determinat o stopare temporara a filmarilor de la “Furios si iute 7”, cel mai recent film din aceasta franciza de actiune, inspirata din universul curselor ilegale de automobile sport si care l-a transformat pe actorul american intr-un star international.

Filmul a fost in cele din urma finalizat prin intermediul unor programe computerizate de grafica faciala si cu ajutorul celor doi frati mai tineri ai actorului Paul Walker – Caleb si Cody.

In aprilie, al saptelea lungmetraj din franciza de actiune “Furios si iute” a intrat in Topul 10 al celor mai profitabile filme din istoria cinematografiei, dupa ce a obtinut incasari de peste 1,15 miliarde de dolari pe plan mondial.

Rapperul american Wiz Khalifa, in varsta de 27 de ani, este unul dintre cei mai bogati artisti hip-hop din lume. Artistul american, al carui nume real este Cameron Thomaz, are o avere estimata la 11 milioane de dolari.

Sursa: Mediafax