Actualitate

HOROSCOP DE WEEKEND – Ce spun astrele pentru perioada 15 – 17 iunie

Foto horoscopAstrotendinta zilei – Este un sfarsit de saptamana dominat de dorinta de a atinge idealurile si dorintele intense. Erorile se pot manifesta din cauza supraevaluarii potentialului material sau emotional disponibil.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – Sunteti supusi hiperactivitatii si uitati sa va acordati timp pentru regenerare. Orice forma de exces si agitatie mentala va avea efecte secundare neplacute!

Taur – Daca primiti sprijin in mod neconditionat este preferabil sa acceptati fara sa mai stati pe ganduri! Ambitiile voastre ar trebui temperate la un nivel care corespunde posibilitatilor din prezent…

Gemeni – Influentele subtile va amplifica nerabdarea si curiozitatea – aspect care predispune spre atitudine critica fata de partenerii si asociatii vostri.

Rac – Situatiile compromitatoare si aparentele se vor face simtite in majoritatea relatiilor in care sunteti implicati. Alegeti simplitatea si adevarul in momentele nesigure si veti fi ocoliti de confuzii!

Leu – Intalnirile cu persoanele autoritare va pot afecta neplacut starea de spirit. Pozitiile astrelor va recomanda sa fiti cat mai diplomati in exprimare!

Fecioara – Pretentiile voastre sunt cam ridicate si este posibil sa declansati discutii aprinse in grupurile frecventate. Daca va recunoasteti greselile situatiile tensionate vor disparea ca prin minune…

Balanta – Majoritatea influentelor primite va avantajeaza sa obtineti ceea ce va propuneti. Vi se indica sa fiti mai indrazneti in exprimarea parerilor si dorintelor!

Scorpion – O mare parte a tensiunilor cu care va confruntati au drept cauza neajunsurile materiale. Este o perioada in care principiile depasite trebuie reformulate.

Sagetator – Optimismul vostru are efecte benefice asupra celor cu care va intalniti. Proiectiile si planurile construite in aceasta zi vor fi resimtite pe o lunga perioada de timp.

Capricorn – Vi se cere sa fiti adaptabili si sa faceti alegeri in functie de prioritati. Timpul este limitat si nu este indicat sa va preocupe activitatile lipsite de importanta!

Varsator – Relatiile de prietenie se vor imbunatati fara sa faceti eforturi prea mari! Daca va aflati in situatia de a repeta unele intamplari , este semnul ca trebuie sa faceti schimbari in regulile pe care le urmati.

Pesti – Competitiile in care sunteti atrasi pot fi ispite pe care este preferabil sa le ocoliti. Este o perioada in care prudenta si discretia va aduc cele mai multe beneficii.
Sursa: Vasile Colopelnic