Actualitate

HOROSCOP DE WEEKEND – Ce spun astrele pentru perioada 13 – 15 iulie

Astrotendinta in weekend 13-15 iulie – Este un sfarsit de saptamana in care extremele emotionale se vor manifesta in cele mai neasteptate moduri. Este important sa se cultive echilibrul si sa se evite promisiunile fara acoperire.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – Reactiile prietenilor va pot surprinde prin posesivitate si pretentii nejustificate. Este potrivit sa va ascultati propria constiinta indiferent de comentariile care se fac in jurul vostru!

Taur – Va fi destul de greu sa nu va implicati in evenimentele pe care le observati… Ritmul vostru de lucru are nevoie de o incetinire pentru a beneficia de regenerare.

Gemeni – Vorbele si sugestiile pe care le exprimati fara responsabilitate atrag consecinte nedorite. In relatiile de dragoste apar situatii care clarifica derutele mai vechi.

Rac – Situatia voastra financiara este destul de instabila din cauza unei atitudini lipsite de obiectivitate. Incercati sa va ganditi la un nou sistem de valori inainte de a face investitii!

Leu – Vi se sugereaza sa fiti atenti in domeniul carierei – loc in care au aparut provocari costisitoare. Fiti cat mai vigilenti, deoarece adversarii isi fac simtita prezenta cand nu va asteptati…

Fecioara – Aveti avantajul disciplinei mentale si reusiti sa identificati ispitele care va afecteaza imaginea. Inainte de a va exprima parerile este bine sa judecati de doua ori!

Balanta – Asteptati prea multa protectie din exterior si ignorati puterile si calitatile personale… Insatisfactiile afectiv- emotionale se transforma in tensiune psihica si agresivitate.

Scorpion – Solicitarile vor fi mai numeroase decat de obicei, aspect care va poate enerva. Problemele pe care trebuie sa le rezolvati au nevoie de multa cumpatare si adaptabilitate la nou.

Sagetator – Gandirea exagerat de materialista atrage stres si nemultumiri. Ambitiile si proiectele de viitor se implinesc cu rabdare si intelepciune indiferent de conditiile exterioare.

Capricorn – Asocierile in care sunteti implicati primesc influente ce va transforma. Abandonati conservatorismul daca doriti sa scapati de ceea ce nu functioneaza de mult timp…

Varsator – Indoielile genereaza efecte foarte neplacute asupra planurilor voastre. Aveti sanse maxime de succes in cazul in care nu va lasati influentati de criticile primite.

Pesti- Aveti tendinta de a face prea multe comparatii cu realizarile altor persoane. Actionati intr-un mod original si creativ, deoarece astfel atrageti relaxarea psihica de care aveti nevoie.
Sursa: Vasile Colopelnic