Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 29 iunie

Astrotendinta in weekend 29 iunie – 1 iulie – Majoritatea dorintelor sunt orientate spre a acumula cat mai multa siguranta emotionala. In domeniul sentimental vor aparea teste de fidelitate si maturitate…

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – Aveti pretentii care depasesc nivelul obisnuit si este posibil sa declansati dispute cu persoanele care va protejeaza.Vi se recomanda sa faceti mai mult efort fizic pentru a va echilibra vitalitatea.

Taur – Sunteti foarte nerabdatori sa obtineti ceea ce va doriti, aspect care va poate induce superficialitate in gandire. Presimtirile sunt o sursa de informatii de care este indicat sa tineti cont.

Gemeni – Evenimentele care va deranjeaza din punct de vedere afectiv pot fi mai numeroase. Fiti vigilenti si nu va expuneti secretele in fata persoanelor straine!

Rac – Sunteti atrasi spre actiuni dinamice care sa produca schimbari in viata personala. Este preferabil sa acceptati unele pierderi in mod constient decat sa alimentati compromisuri costisitoare…

Leu – Indiferenta si detasarea fata de persoanele enervante poate fi o arma foarte eficienta… Aveti nevoie de implicarea in actiuni care sa va improspateze starea de spirit si optimismul.

Fecioara – Temperamentul vostru necesita mai multa adaptabilitate si relaxare. Din cauza incordarii dictate de planul mental tindeti sa fiti competitivi si cand ar trebui sa va deconectati.

Balanta – Fiti mai prudenti in declaratii si promisiuni deoarece exista inclinatia de a face exagerari. In aceasta perioada va puteti intalni cu persoane care sa va aduca aminte de unele obligatii si datorii.

Scorpion – Veti avea mai mult succes si eficienta daca tratati nevoile materiale fara teama. Problemele cu care va confruntati va ajuta sa va intariti vointa si disciplina interioara.

Sagetator – Cu toate ca nu apreciati rabdarea si atitudinea rezervata este indicat sa evaluati consecintele actiunilor personale. Sinceritatea prietenilor cu care discutati va clarifica indoielile neexprimate.

Capricorn – Asocierile avantajoase incep sa se faca simtite si este cazul sa va depasiti conservatorismul si rigiditatea. Sacrificiile de natura emotionala va sunt rasplatite in scurt timp.

Varsator – Prosperitatea pe care o doriti poate fi implinita daca va transpuneti ideile in practica. Daca va raportati doar la propriile sentimente si interese va indepartati de suportul grupurilor din care faceti parte.

Pesti – Acest sfarsit de saptamana ar putea sa va aduca ocazia de a va bucura de implinirea sentimentala. Straduiti-va sa va debarasati de complexele de inferioritate si comunicati cat mai direct despre dorintele intime!
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 29 iunie

Astrotendinta zilei – Influenta Lunii din zodia Gemeni ne ajuta sa identificam tiparele mentale care trebuie abandonate. Preocuparile pentru castiguri financiare facile vor fi dominante.

Scrie pe adresa de mail [email protected]  datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – Aveti o inspiratie de invidiat in a oferi solutii pentru problemele celorlalti insa pentru voi va fi dificil sa luati decizii. Investitiile dedicate relaxarii va sunt foarte importante si in acelasi timp necesare.

Taur – Activitatile esentiale va solicita o mare parte din timpul vostru si aveti nevoie de o organizare exemplara. Deoarece tindeti sa fiti insistenti in munca, sunt posibile afectari ale vitalitatii.

Gemeni – Nerabdarea si stresul emotional sunt predispozitiile pe care este nevoie sa le gestionati cat mai armonios. Trecerea Lunii prin zodia voastra va favorizeaza in exprimarea celor mai profunde sentimente.

Rac – Evenimentele importante au legatura cu persoanele care v-au marcat existenta. Nu exista coincidente decat situatii care pot fi explicate doar prin mijloace subtile…

Leu – Presiunile la care sunteti supusi pot fi depasite daca va bazati pe experienta acumulata. Evenimentele din jurul vostru va ajuta sa identificati trasaturile de caracter care necesita imbunatatite.

Fecioara – Atitudinea fata de domeniul financiar trebuie sa fie cat mai lucida deoarece exista conditiile de a va depasi posibilitatile. Starea voastra mentala primeste influente provocatoare si orientate spre reactii instinctive.

Balanta – Din punct de vedere material, se pot petrece lucruri favorabile, demult asteptate. Intalnirile cu persoanele de care depindeti va aduc obligatii si responsabilitati noi.

Scorpion – Este o zi in care nu este indicat sa faceti supraeforturi pentru ca vor avea consecinte neplacute. Concentrati-va asupra modului in care puteti fi mai economi cu valorile existente si veti fi multumiti de efecte.

Sagetator – Influenta data de opozitia Lunii va aduce in prim plan trairi sufletesti care va rascolesc amintirile. O atitudine orientata spre impacare si iertare va intareste intelepciunea.

Capricorn – Obisnuintele si tabieturile care nu va favorizeaza evolutia pot fi abandonate cu mai multa usurinta. Vi se indica sa abordati o atitudine orientata spre purificarea si dezintoxicarea organismului.

Varsator – Va descurcati mult mai bine in situatiile complicate decat in momentele lipsite de probleme… Motivatia de a face ceva durabil este diminuata si orice stimul este binevenit!

Pesti – Temerile pe care le aveti fata de neajunsurile financiare nu sunt atat de mari pe cat le credeti! Atitudinea pe care o aveti fata de bani poate fi imbunatatita in urma discutiilor cu prietenii optimisti.
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 29 iunie

Tendinta zilei – Apar avantaje datorita comunicarii si relationarii in grupurile cu interese comune. Este posibil ca teoriile sa fie dominante in defavoarea actiunilor practice.

Berbec – Este o zi in care puteti aborda rezolvarea celor mai complexe subiecte deoarece sunteti sustinuti pentru a le solutiona.

Taur – Prietenii sau grupurile din care faceti parte va aduc in prim plan probe care va pot afecta. Autocontrolul mental va face diferenta…

Gemeni – Va descurcati foarte bine sa descifrati cauzele problemelor celor apropiati. Altruismul vostru va fi rasplatit in scurt timp.

Rac – Obligatiiile personale trebuie duse la bun sfarsit in orice conditii. Sprijinul pe care il primiti nu trebuie sa creeze dependenta…

Leu – Daca sunteti stapani pe fortele proprii nu va fi nicio problema sa va abtineti de la reactii dure. Stapanirea agresivitatii este tema pentru aceasta zi.

Fecioara – Primiti energia necesara rezolvarii problemelor cu care va confruntati. Nu trebuie sa va afecteze aparentele intalnite!

Balanta – Sprijinul primit conteaza foarte mult pentru evolutia voastra. Este important sa raspundeti cu aceeasi moneda in cazul in care va fi necesar.

Scorpion – Cel mai bine ar fi sa infruntati realitatea asa cum este. Nu vi se recomanda sa amanati rezolvarea problemelor ivite!

Sagetator – Aveti posibilitatea de a va rezolva problemele personale chiar daca ignorati obligatiile profesionale. Fiti mai atenti cu modul de manifestare a liberului arbitru!

Capricorn – Ar trebui sa fiti mai motivati pentru a depasi blocajele existente. Complacerea in compromis poate spori nemultumirile.

Varsator – Sensibilitatea voastra va indeamna sa faceti gesturi mai putin obisnuite. Sunt posibile reactii extreme pe care sa le regretati pe urma.

Pesti – Exprimati-va nevoile sufletesti cu increderea ca declansati evenimente favorabile. Astfel veti depasi limitarile impuse de conditionarile subconstiente.
Sursa: Vasile Colopelnic