Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 19 iulie

Astrotendinta zilei – Fenomenul de Luna Noua aduce influente care sunt contradictorii si dificil de inteles cu ratiunea. Prin acceptarea emotivitatii si sensibilitatii fara teama se vor rezolva probleme considerate dificile.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – Este o zi potrivita pentru a iesi in evidenta cu realizari pe cont propriu. Nu este indicat sa va lasati influentati de comentariile apropiatilor daca doriti sa initiati proiecte noi.

Taur – Enervarile pot fi mai intense decat in alte zile si sa ignorati recomandarile apropiatilor. Fiti mai discreti si nu faceti promisiuni fara acoperire!

Gemeni – Sunteti ajutati de prezenta de spirit cu care sunteti inzestrati sa rezolvati problemele persoanelor apropiate. Neajunsurile cu care va confruntati se vor diminua daca acceptati lucrul in echipa.

Rac – Starile voastre sufletesti primesc influente subtile care va influenteaza claritatea gandirii. Este preferabil sa cereti ajutorul prietenilor decat sa luati decizii superficiale.

Leu – Ar trebui sa puneti mai mult accentul pe relatiile cu influente afective. Ambitia voastra va da rezultate multumitoare daca va multumiti cu realizarile de pana acum.

Fecioara – Presimtirile va avertizeaza in legatura cu riscurile iminente. Sensibilitatea voastra este o calitate care ar trebui sa fie apreciata in toate situatiile.

Balanta – Planurile pe care le faceti sunt foarte bune insa aveti nevoie si de ajutorul prietenilor. Abandonati obisnuintele care va mentin in compromisuri si neincredere!

Scorpion – Nevoile voastre materiale va pot nelinisti, insa in final veti obtine rezolvari favorabile. Hotararile luate in momentele incarcate cu stres vor fi extreme si necesita o reevaluare pertinenta.

Sagetator – Intuitia si norocul va sustin in proiectele in care sunteti implicati. Este cazul sa va mentineti o stare de spirit constructiva pe termen cat mai indelungat.

Capricorn – Viteza cu care apar schimbari in viata voastra va poate surprinde . Este intelept sa va adaptati la noile cerinte fara a incerca sa schimbati principiile persoanelor cu care colaborati!

Varsator – Aveti de gestionat evenimente care va solicita din mai multe puncte de vedere. Pastrati-va cumpatul si nu reactionati in functie de emotiile trecatoare!

Pesti – Rezistenta psihica va este pusa la incercare prin intalniri obositoare. Daca va doriti o zi linistita este indicat sa evitati intalnirile cu persoanele pesimiste si agresive.
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 19 iulie

Sunt favorizate castigurile obtinute prin speculatii si noroc. Se recomanda rezolvarea problemelor folosindu-se gandirea pozitiva , astfel eliminandu-se temerile nejustificate.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – La prima vedere toate activitatile in care va implicati se vor desfasura intr-un mod favorabil voua. Ar trebui sa fiti mai prevazatori si sa nu va lasati condusi de aparentele care promit siguranta.

Taur– Va apropiati incet dar sigur de materializarea unor proiecte importante din viata voastra. Limitarile si restrictiile intalnite reprezinta ocazii de a va descoperi valorile pe care va puteti baza in prezent.

Gemeni – Evitati generalizarile si veti fi multumiti de rezultatele obtinute in cuplu. Ceea ce este favorabil si placut pentru voi poate fi lipsit de interes pentru persoanele apropiate…

Rac – Presimtirile pot fi mai multe decat in alte zile si sa intampinati dificutati in luarea deciziilor. Vi se recomanda sa nu va asumati mai multe responsabilitati decat puteti rezolva!

Leu -Investitiile si cheltuielile pot fi mai numeroase decat va asteptati, aspect care va obliga la o reorganizare a potentialului financiar. Este posibil sa primiti mai multe sfaturi decat va convine.

Fecioara – Exista predispozitia de a avea un comportament lipsit de rabdare fata de colaboratorii vostri. Inainte de a va exprima nemultumirile, este preferabil sa va induceti o stare de echilibru mental.

Balanta – Toate domeniile de activitate sunt supuse unor schimbari importante care trebuie facute in mod constient. Mai mult ca oricand aveti nevoie de compania persoanelor cu o gandire matura.

Scorpion – Actiunile pe cont propriu au mari sanse de izbanda si este indicat sa va manifestati indrazneala. Aveti toate sansele de a ajunge in centrul atentiei fara sa va doriti acest lucru.

Sagetator – Va avantajeaza o atitudine mai retrasa bazata pe discretie si rabdare. Tendinta de a face cheltuieli nejustificate poate fi eliminata daca va evaluati disponibilitatile financiare.

Capricorn – Este preferabil sa va bazati mai mult pe intuitie decat pe calculele rationale, aspect destul de greu de realizat. Obisnuintele voastre isi spun cuvantul mai ales in domeniul relational.

Varsator – Este cazul sa va imbunatatiti proiectele pe termen lung, deoarece in caz contrar apar sanctiunile… Efectele unor excese din trecut incep sa se faca simtite.

Pesti – Aspectele astrale benefice sunt dominante pentru zodia voastra. Surplusul de energie primit trebuie folosit cu incredere maxima altfel se intoarce impotriva voastra. 
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 19 iulie

Tendinta zilei – Autocontrolul mental este dificil de realizat. Trecerea Lunii prin zodia Scorpion amplifica agresivitatea si dorinta de a simti puterea individuala.

Berbec – Sunteti predispusi sa reglati unele conturi intr-un mod lipsit de diplomatie si rabdare. Apar noi nemultumiri legate de partenerul de viata.

Taur – Daca aveti indoieli acestea se vor amplifica foarte mult. Simtul proprietatii si gelozia sunt trasaturile pe care trebuie sa le diminuati.

Gemeni – Este esential sa finalizati tot ceea ce ati inceput si sa nu lasati suspiciunile sa va afecteze sentimentele.

Rac – Aveti intuitie si presimtiri veritabile cu ajutorul carora puteti anticipa intentiile apropiatilor. Este cazul sa aveti mai multa incredere in fortele proprii si veti fi impresionati de efectele obtinute…

Leu – Va descurcati destul de greu in situatiile care necesita rabdare si atentie la detalii. Fiti cat mai simpli si rezumati-va doar la indeplinirea obligatiilor.
 
Fecioara – Manifestarile altor persoane pot determina unele complexe de inferioritate. Ar trebui sa aveti o gandire cat mai optimista indiferent de situatiile in care va aflati.

Balanta – Ajungeti in centrul atentiei datorita meritelor personale. Aveti posibilitatea de a obtine avantaje concrete daca fructificati oportunitatile intalnite.

Scorpion – Va fi greu sa luati decizii clare deoarece aveti foarte multe probleme de rezolvat in cel mai scurt timp posibil. Amanarile nu reprezinta o alegere benefica…

Sagetator – Exista foarte multe riscuri care va pot deturna de la proiectele stabilite. Focalizati-va asupra lucrurilor importante si renuntati la tentatiile conjuncturale.

Capricorn – Aveti sansa de a obtine unele beneficii materiale fara de depuneti prea mult efort. Este preferabil sa ganditi de doua ori inainte de a decide ceva important!

Varsator – Evenimentele vor evolua intr-o maniera imprevizibila pentru voi. Cel mai intelept lucru ar fi sa nu interveniti prea mult in derularea situatiilor existente.

Pesti – Se pot intampla lucruri care va binedispun chiar daca este in joc reputatia voastra. Dorintele voastre sint mult mai intense decit in alte zile.
Sursa: Vasile Colopelnic