Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 13 iunie

Astrotendinta zilei – Este o zi in care marile ambitii se cer implinite cu toate ca nu exista conditiile necesare… Conflictul dintre ratiune si emotie are nevoie de o mediere cat mai echilibrata.

Berbec – Ceea ce va doriti este la indemana insa obisnuintele sunt mai puternice decat curajul de a face schimbari. Starile sufletesti va sunt foarte intense si vi se recomanda activitati creatoare.

Taur – Lucrurile durabile se obtin cu sacrificii pe masura! E bine de stiut ca eforturile voastre nu sunt zadarnice chiar daca rezultatele nu va convin…

Gemeni – Viteza cu care va manifestati face ca gesturile voastre sa fie intelese in mod gresit. Disputele intalnite va ajuta sa va manifestati personalitatea in orice conditii.

Rac – Asteptati foarte multe in lumea exterioara si ignorati puterea voastra afectiva. Mai multa iertare si indulgenta in atitudine va atrage ceea ce va completeaza!

Leu – Rabdarea si prudenta sunt calitatile celor intelepti… Astazi este potrivit sa va abtineti de la a deschide subiecte care pot afecta sensibilitatea apropiatilor!

Fecioara – Ajungeti foarte repede in situatia de a avea indoieli fata de faptele voastre. Tot ceea ce se petrece in plan social si va afecteaza reprezinta o lectie pentru destinul vostru!

Balanta – Cautati persoanele care va apreciaza indiferent de conditia in care va aflati! Sunteti foarte receptivi fata de starile persoanelor cu care va intalniti.

Scorpion – Organizati-va timpul si intalnirile cu mai multa atentie deoarece exista riscul de a fi confuzi. Cheltuielile, ca de obicei sunt mai mari decat va propuneti.

Sagetator – Castigurile aduc si pierderi insa in final veti fi multumiti. Este bine sa va asumati-va doar responsabilitatile care simtiti ca vi se potrivesc!

Capricorn – Oscilatia si nesiguranta in decizii face ca unele avantaje sa treaca pe langa voi. Indrazneala si dorinta de a avea noi experiente este sfatul pentru aceasta zi!

Varsator – Tratati cu detasare si umor ceea ce nu va convine deoarece altfel va sunt risipite resursele energetice! Opozitia Lunii aduce in prim plan nemultumiri vechi.

Pesti – Pastrati-va atentia asupra prezentului si veti rezolva subiectele care va perturba linistea. Retineti faptul ca aveti nevoi afective care sunt greu de inteles de alte persoane…
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 13 iunie

Astrotendinta zilei – Discutiile tind sa fie purtate pe tonuri ridicate chiar daca nu exista motivatii reale. Apatia si starea generala de slabire a vitalitatii poate fi pusa pe seama conjuncturilor astrale de moment.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – Neajunsurile se pot simti acut in aceasta zi, insa trebuie sa gasiti resurse pentru a merge mai departe. Evitati sa va indoiti de propriile puteri deoarece Luna se afla in zodia voastra!

Taur – Diplomatia si rabdarea voastra va deschide noi variante de a rezolva blocajele financiare. Fiti cat mai dinamici si renuntati la comoditate.

Gemeni – Conditia morala este esentiala pentru ca sa simtiti echilibru pe toate planurile. Straduiti-va sa tratati cu detasare dar cu respect intamplarile neplacute din viata apropiatilor.

Rac – Aveti nevoie sa va faceti planuri pe termen lung chiar daca momentan va luptati cu neajunsurile prezentului. Intuitia si presimtirile va sunt bine aspectate.

Leu – Stabilitatea voastra va fi de lunga durata daca acceptati sfaturile din partea persoanelor cu experienta. Evitati reactiile agresive, deoarece vor avea efecte de lunga durata.

Fecioara – Unele obisnuinte personale se vor transforma fara sa interveniti in mod direct. Trebuie sa constientizati faptul ca sunteti influentati de reactiile anturajului…

Balanta – Sunteti foarte influentabili si predispusi sa aveti manifestari lipsite de autocontrol. Este indicat sa nu va asumati responsabilitati noi sau obositoare.

Scorpion – Dispuneti de o improspatare a vointei si a ambitiei. Vi se recomanda sa renuntati la modul de manifestare bazat pe orgoliu si mandrie.

Sagetator – Reusiti sa va pastrati directia de evolutie pe care v-ati propus-o, dar trebuie sa fiti mai maleabili in relatiile interumane. Exista predispozitia de a ignora sfaturile primite.

Capricorn – Este posibil sa interpretati reactiile colaboratorilor vostri ca fiind agresive si deranjante. Astazi va puteti vedea limitele rabdarii si ale sensibilitatii…

Varsator – In a doua parte a zilei, puteti experimenta capacitatea de comunicare si altruismul. Starile voastre sufletesti au impact puternic asupra persoanelor cu care va intalniti.

Pesti – Afectivitatea din aceasta zi va influenta decisiv deciziile luate si starile voastre sufletesti. Pastrati-va luciditatea si evitati sa va implicati in situatiile confuze!
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 13 iunie

De obicei, trecerea Lunii prin semnul Scorpion favorizeaza intalnirile bazate pe afinitati erotice. Dorintele si pasiunile sint foarte intense iar gindirea este afectata de starile sufletesti de moment.

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – Dinamismul si dorinta de actiune in toate domeniile de activitate va ofera curajul de a exprima ceea ce simtiti. Este o zi potrivita recuperarilor de natura materiala.

Taur – Aveti de facut fata opozitiilor si subiectelor pe care le considerati impotriva voastra. Diplomatia si tactul sunt calitatile cu ajutorul carora puteti rezolva situatiile apasatoare.

Gemeni – Va trebui sa fiti supusi fata de situatiile in care orgoliul personal tinde sa ia decizii… Deoarece conflictele relationale se pot petrece la fiecare pas ,modul in care ganditi trebuie adaptat in functie de nevoile intalnite.

Rac – Parerile pozitive despre propria persoana au darul de a provoca adevarate vindecari. Vi se recomanda sa va orientati atentia spre ceea ce este valoros la voi si sa emiteti scenarii mentale pozitive!

Leu – Multe situatii considerate neclare pot sa explodeze fara sa aveti control asupra acestora. eventualii dusmani isi vor face simtita prezenta prin cele mai neasteptate moduri.

Fecioara – Ceea ce primiti ca si oferta gratuita are doua taisuri! Principiile pe care vi se sugereaza sa va bazati trebuie sa fie orientate spre echilibru si corectitudine.

Balanta – Relatiile cu persoanele de sex opus va aduc noi probe de maturitate. Este indicat sa va exprimati parerile si gusturile afective fara sa investiti in mai multe directii.

Scorpion – Revoltele de natura sufleteasca se vor face simtite iar nemultumirile va pot determina sa faceti alegeri dictate de agresivitate. Credinta voastra este aliatul ideal in aceasta zi.

Sagetator – Daca va disciplinati dorintele si tineti cont de prioritati se vor diminua multe dintre problemele cu care va confruntati. Reactiile persoanelor apropiate va influenteaza comportamentul si este preferabil sa fiti cat mai detasati.

Capricorn – Ritmul de evolutie al evenimentelor este foarte alert si va este destul de greu sa tineti pasul cu acestea. Adaptabilitatea la situatiile intalnite este calitatea cu ajutorul careia veti scapa de complicatiile inutile .

Varsator – Discutiile purtate in aceasta zi pot avea o incarcatura cam agresiva fata de pretentiile voastre. Eventualele jigniri pot fi considerate teste adresate capacitatii de a ierta…

Pesti – Toate conjuncturile in care sinteti angrenati au o incarcatura emotionala extrema. Astfel, pentru a fi multumiti de prestatia voastra vi se recomanda sa va acceptati toate trairile sufletesti fara a crea blocaje pentru salvarea aparentelor.
Sursa: Vasile Colopelnic