Monden

HOHOTE DE STIRI – Tom Cruise nu are bafta la neveste

Tom Cruise si Katie HolmesPentru Tom Cruise, piesa aceea cu “ma iubeste femeile” ar trebui reformulata cu “ma paraseste femeile”. N-are omul bafta la neveste, si basta! I-a copt-o si duduia Katie Holmes, care a intentat divort si l-a lasat pe Tomita cu o fata atat de cazuta, ca trebuie sa aiba grija sa nu calce pe ea.

Culmea e ca – a bagat de seama revista Voici – toate cele trei consoarte pe care le-a avut actorul au decis sa-l paraseasca la varsta de 33 de ani (varsta lor, de buna seama, nu a lui). Asa au facut Mimi Rogers si Nicole Kidman si iac-asa s-a luat dupa ele si alde Katie Holmes.

Te pomenesti ca va fi existand un prag psihologic al varstei nevestelor Cruise. Totusi, n-ar fi mai simplu sa-si ia nea Tom, de-acum incolo, sotii trecute de 33 de ani? De pilda si-ar putea gasi si el o gospodina iubareata de 65-70 de ani, s-ar duce cu ea duminica sa asculte fanfara in parc, ar pune-o sa-i faca sarmale si si-ar lua o grija de pe cap. Dar, deh, dumnealui ii trebuie tineret fasnet si inimi zburdalnice. Nu le poti avea pe toate ca-n filme, coane Tom, parol!

Nota: Aceasta rubrica este una de satira si pamflet, in consecinta materialele cuprinse in ea trebuie tratate ca atare.
Sursa: T.S.