Sport

HANDBAL MASCULIN: Minaur s-a calificat în semifinalele Cupei României

Anul 2017 se încheie cu o veste bună pentru iubitorii handbalului băimărean: CS Minaur Baia Mare s-a calificat în Final Four-ul Cupei României!

În partida cu Potaissa Turda din sferturile competiției la handbal masculin, Minaur s-a impus cu 34-28 (14-15). Cu siguranță că diferența de scor înregistrată, urmată de eliminarea din Cupa României, nu e pe placul suporterilor echipei care trage la primele locuri în Liga Națională.

Chiar dacă Minaur a învins de 2 ori într-o săptămână campioana României, puțini sunt cei care au crezut că echipa pregătită de Raul Fotonea va reuși să elimine Potaissa Turda, o grupare care, până azi, a pierdut o singură dată pe teren propriu în sezonul 2017/2018.

În prima repriză, Minaur a fost condusă timp de 25 de minute. Conducerea a fost preluată spre finalul reprizei, prin golurile marcate de Marta și Ragot (din 7 m), și n-a mai fost cedată până când arbitrii au pus capăt întâlnirii.

În repriza secundă, Potaissa Turda a forțat revenirea la cârma jocului, însă Minaur pare să fi învățat ceva din înfrângerile anterioare. Cu sarabanda de goluri marcate în ultimele minute de Yurii Pop (3), Căbuț și Câmpan, trupa băimăreană și-a asigurat un loc confortabil în semifinalele Cupei României.

*

În Final Four s-au calificat: CS Minaur Baia Mare, Steaua București, AHC Dobrogea Sud și SC Politehnica Timișoara. Turneul dedicat semifinalelor din Cupa României se va juca în 17-18 martie 2018.

Rezultatele înregistrate în sferturi:

Potaissa Turda – CS Minaur Baia Mare, scor 28:34 (14:15)

CSM București – Steaua București, scor 28:29 (13:15)

SCM Politehnica Timișoara – Știința Municipal Bacău, scor 27:22 (12:9)

AHC Dobrogea Sud – CSM Făgăraș, scor 30:23 (10:9)

Sursă imagine: facebook.com/csminaur

Robert Bandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *