Handbal Sport

HANDBAL – LIGA NATIONALA – HCM Baia Mare joaca sambata la Braila, in cea de a cincea etapa a sezonului (VIDEO)

Vezi VIDEO
HCM Baia Mare va juca partida din cea de a cincea etapa a Ligii Nationale sambata, 19 septembrie, in deplasare la Dunarea Braila. Partida va avea loc cu incepere de la ora 15.00 si va fi arbitrata de cuplul Diana Florescu – Anamaria Stoia.

Inaintea acestei partide, HCM Baia Mare ocupa prima pozitie in clasamentul Ligii Nationale, cu un total de 12 puncte din tot atatea posibile, la egalitate cu CSM Bucuresti, in timp ce brailencele sunt pe locul 8, cu sase puncte obtinute in primele patru etape.

“Meciul cu Braila va fi un meci nu neaparat dificil, ci un meci aparte, pentru ca Buceschi stie cam totul despre noi, dar si eu stiu destule despre Braila caci am antrenat acolo. Deplasarea este una lunga, iar Braila joaca bine. In plus, s-au intarit cu Pirvut si Tiron, pe langa celelalte fete experimentate, precum Horja si Moldovan. Va fi un meci frumos, un meci dificil pentru noi, pe care il vom trata cu cea mai mare seriozitate, la fel cum am tratat si partidele cu Cisnadie, Rapid, Sebes sau oricare alt adversar”, a declarat directorul tehnic al baimarencelor, Ioan Baban.

HCM Baia Mare vine dupa o perioada extrem de buna, cu victorii pe linie in campionat si o calificare en-fanfare in grupele Champions League, fiind asadar favorita in intalnirea de sambata, in timp ce echipa antrenata de Costica Buceschi a suferit in etapa precedenta, o infrangere categorica in deplasarea de la CSM Bucuresti.

Sursa: Tania Purcaru