Handbal Sport

HANDBAL – LIGA NATIONALA – HCM Baia Mare joaca maine in Liga Nationala, in compania gruparii Corona Brasov

HCM Baia Mare joaca maine in compania ASC Corona 2010 Brasov, incepand cu ora 18.00, meci restant din a opta etapa a Ligii Nationale. „Este o confruntare in care va trebui sa ne mentinem concentrarea la cote maxime pana chiar in ultima secunda”, a declarat Aurelian Rosca, antrenorul HCM-ului.

HCM este pe locul 2 in clasamentul momentului, avand insa un joc mai putin disputat. Baimarencele au victorii pe linie in Liga Nationala, acumuland 21 de puncte. Echipa din Brasov, tot cu sapte partide disputate, a adunat 12 puncte si este plasata pe locul 6 in ierahia Ligii.

„Este un joc foarte important pentru ambele echipe. Va fi un meci de mare angajament de ambele parti, asa cum se intampla de fiecare data intre cele doua grupari. Este o confruntare in care va trebui sa ne mentinem concentrarea la cote maxime pana chiar in ultima secunda”, a declarat antrenorul HCM-ului.

Baimarencele abordeaza partida cu echipa din Brasov dupa debutul cu victorie in al treilea sezon de EHF Champions League, in deplasarea de la Ljubljana (scor, 27-33), si inainte de confruntarea cu campioana Norvegiei, Larvik HK (vineri, ora 18.00).

„E foarte greu, foarte solicitant, sa jucam cu aceasta frecventa, dar suntem bucurosi sa fim in Liga Campionilor”, a mentionat Aurelian Rosca.

Meciul de maine dintre HCM Baia Mare si ASC Corona 2010 Brasov va incepe la ora 18.00 si va fi arbitrat de Diana Florescu (Pitesti) si Anamaria Stoia (Bucuresti).

Intrarea la aceasta partida se va face pe baza abonamentelor si a biletelor, pretul acestora din urma fiind de 5 lei. Tichetele pot fi achizitionate de la casieria Salii Polivalente “Lascar Pana”.

Sursa: Emm