Handbal Sport

HANDBAL – LIGA CAMPIONILOR – Programul echipei HCM Baia Mare in grupa A. Vicecampioana Romaniei va debuta in deplasare la Krim Mercator

In 16 octombrie, in deplasare la RK Krim Mercator, asa va incepe pentru HCM Baia Mare al treilea sezon petrecut in grupele Ligii Campionilor. Primul meci acasa va fi in compania campioanei Norvegiei, Larvik, intre 23 si 25 octombrie.

Va urma tot o partida disputata pe propriul teren, de data aceasta impotriva rusoaicelor de la Rostov Don, jocul urmand a fi programat intre 30 octombrie si 1 noiembrie.

In 7 noiembrie, baimarencele vor intoarce vizita campioanei Rusiei, pentru ca in perioada 13-15 noiembrie sa se dispute in Baia Mare jocul dintre HCM si RK Krim Mercator. In ultima partida din grupa A, HCM va merge in Norvegia, pentru returul cu Larvik. Meciul se va disputa in 21 noiembrie.

2015-2016 va fi al treilea sezon consecutiv pe care HCM il va petrece in Liga Campionilor, dupa ce in 2013-2014 a jucat in premiera in grupe, iar un an mai tarziu baimarencele au evoluat pana in sferturile EHF Champions League. Pana la aceasta ora, HCM a jucat 24 de partide in Liga Campionilor, obtinand 13 victorii. Cel mai categoric succes a fost cel repurtat la scorul de 36-23 in fata danezelor de la Team Tvis Holstebro in turneul de calificare din 2013-2014. Cel mai drastic esec a fost inregistrat in acelasi sezon, in grupa A, in compania Gyori Audi ETO: 21-33.

Primele trei clasate din fiecare grupa vor merge mai departe, in grupele principale, etapa competitionala care va incepe in ianuarie 2016.

Informatii furnizate de hcmbaiamare.ro

Sursa: Emm