Handbal Sport

HANDBAL – LIGA CAMPIONILOR – HCM Baia Mare a debutat cu o victorie in grupe. Vicecampioanele s-au impus, cu 27-33 (15-16), in deplasarea de la Krim Mercator

Debut excelent in grupele Ligii Campioanelor pentru HCM Baia Mare. Vicecampioana Romaniei s-a impus cu 27-33 (15-16), dupa o partida echilibrata doar in primele 30 de minute. Prima repriza a fost una echilibrata, cele doua echipe mergand umar la umar de la un capat la altul al celor 30 de minute. Din pacate HCM Baia Mare a jucat destul de slab in defensiva, nereusind sa profite de blocheze atacurile slovencelor, dar totusi vicecampioanele au intrat la vestiare cu un avans minim, scorul la pauza fiind de 15-16.

Baimarencele au inceput repriza secunda mult mai bine si au reusit sa inscrie trei goluri consecutive. In ciuda unor erori nefortate in ofensiva, vicecampioanele au reusit sa ramana in avantaj si sa speculeze fiecare eroare a adversarelor, dar si momentele de superioritate numerica. La o diferenta de 6 goluri au reusit sa ajunga elevele lui Aurelian Rosca in minutul 41 (24-18).

A urmat apoi o perioada foarte slaba pentru baimarence, cu 8 minute in care vicecampioanele nu au reusit sa inscrie niciun gol, iar Krim a revenit la doar 2 goluri diferenta in minutul 51 (23-25). Baimarencele s-au regrupat insa rapid si au gestionat mult mai bine finalul de partida, reusind sa isi adjudece victoria, cu scorul de 27-33.

Principala marcatoare a gruparii HCM Baia Mare a fost Lois Abbingh, cu 9 reusite.

foto arhiva

Sursa: T.P.