Sport

HANDBAL – HCM Baia Mare s-a intors cu argint de la Festivalul “Eurofest” din Slovenia

Echipa de junioare IV a clubului HCM Baia Mare s-a clasat pe locul 2 la Festivalul international de handbal “Eurofest”, care a avut loc in perioada 1-6 iulie la Koper si Izola (Slovenia). Gruparea baimareana, antrenata de prof. Ana Nicoara, a fost invinsa in finala, cu 15-10, de campioana Sloveniei, Krim Ljubljana. Anul acesta s-a desfasurat editia a XX-a a festivalului, fiind inscrise 152 de echipe din 18 tari.

HCM Baia Mare a jucat in grupa preliminara A si a obtinut urmatoarele rezultate: 16-18 cu Krim Ljubljana (Slovenia), 16-7 cu HK Saeby (Danemarca) si 18-15 cu ŽRK Ormož (Slovenia). In semifinala, HCM Baia Mare a invins cu 16-8 pe Tushino 101 Moscova (Rusia), ocupanta locului 1 din grupa B. Baimarencele s-au reintalnit in finala cu campioana Sloveniei, Krim Ljubljana. Victoria a revenit gazdelor cu 15-10 (9-7).

Lotul echipei HCM Baia Mare: Mara Chereches, Denisa Fodor – Raluca Brata, Dariana Pop, Ioana Sechel, Denisa Tudose, Jessica Snakovzski, Crista Bud, Francesca Horincar, Madalina Horj, Anamaria Oros, Stefania Surducan, Andreea Petrut, Anita Marton, Melania Puicar, Oana Moldovan si Alesia Kotecz.

Date furnizate de hcmbaiamare.ro.
Sursa: George Dragu