Sport

HANDBAL – Handbalistii de la Extrem si-au incarcat bateriile pentru Liga Nationala (VIDEO)

Handbalistii de la Extrem (c) eMM.roVezi VIDEO
O saptamana au transpirat handbalistii clubului Extrem Baia Mare la Izvoare, acolo unde s-au aflat in cantonament. Efortul a fost unul intens, in concordanta cu obiectivul echipei, care anul acesta tinteste la Liga Nationala. Dupa doua antrenamente pe zi la intensitate maxima, jucatorii spun ca si-au incarcat bateriile pentru noul sezon iar, dupa meciurile tari de pregatire care urmeaza, vor fi pregatiti pentru promovare.

Cu un lot mult mai competitiv decat in sezonul trecut, Extrem Baia Mare s-a aflat pana ieri, 19 iulie, la Izvoare. Rezistenta fizica a jucatorilor a fost pusa la incercare, dar antrenorul Petru Pop a aratat ca elevii sai s-au comportat foarte bine. In plus, el a asigurat ca, daca totul va merge pe aceeasi linie, sunt sanse ca obiectivul sa fie indeplinit.

A fost toul in regula – conditiile foarte bune, baietii s-au pregatit si au raspuns cum trebuia. Am pus baza pe pregatirea fizica si am folosit foarte mult mingea medicinala. Sunt foarte multumit de cum a decurs totul pana in acest moment, speram sa mearga tot asa si va fi bine”, a spus antrenorul.

Jucatori au spus ca au trebuit sa munceasca din greu in aceasta perioada, cantonamentul fiind intotdeauna o perioada solicitanta. Pregatirea fizica va continua, desi cantonamentul a fost incheiat, iar din luna august vor incepe si meciurile de pregatire.

„Dupa vacanta tot timpul este greu. Am incercat sa dam tot ce putem mai bun din noi, sa ne antrenam, sa ne intarim organismul pentru un nou campionat. Am incarcat destul de mult la inceput, acum urmeaza iar in sala si afara sa continuam pregatirea. A fost detul de greu”, a declarat Razvan Pop

„Am incarcat bateriile in cantonament, urmeaza si in sala sa continuam ce am inceput acolo si toate speram sa duca la ceea ce ne-am propus pentru noul sezon, adica promovarea”, a spus Silviu Surducan

Conducerea clubului a perfectat mai multe meciuri amicale in compania unor adversari tari din Romania si Germania pentru ca jucatorii sa fie in forma la debutul campionatului.

Vom pleca la Suceava la un turneu, cu Suceava, Ploiestiul si Donetk si saptamana care urmeaza, 15-17 august, vom avea un turneu in Baia Mare, dupa care in 18 august vom pleca in Germania la un turneu de 10 zile, ne intoarcem, avem recuperarea dupa drum, antrenamente in sala si dupa care vom pleca la un turneu la Targu Jiu”, a declarat Leontin Pop, presedintele clubului Extrem Baia Mare.

Sezonul trecut, Extrem Baia Mare a terminat campionatul pe locul trei, desi obiectivul echipei era, de asemenea, promovarea in Liga Nationala.

Sursa: Andrei Gherghel