Handbal Sport

HANDBAL – Handbalistele de la HCM au dat 30 de goluri impotriva detinatoarei trofeului Ligii Campionilor

Nationala de handbal feminin a Romaniei a disputat doua meciuri de pregatire cu Buducnost Podgorica in cantonamentul din Muntenegru. Romania a pierdut primul joc cu detinatoarea trofeului Ligii Campionilor la scorul de 24-25 (12-15), dar s-a impus in cel de-al doilea cu 28-24 (14-13).

Nationala de senioare a Romaniei a efectuat un stagiu de pregatire in Muntenegu, in cadrul caruia a disputat doua jocuri in compania campioanei din Podgorica, Buducnost. Gazdele s-au impus in prima confruntare cu scorul de 25-24 (15-12). Pentru Romania au inscris: Geiger 6, Zamfir 5, Ardean-Elisei 3, Vizitiu 2, Manea 2, Perianu 2, Tudor 2, Tanasie 1, Nechita 1. In a doua partida, care a avut loc ieri seara, romancele au castigat cu 28-24 (14-13). Golurile handbalistelor pregatite de selectionerul Tomas Ryde au fost inscrise de: Zamfir 7, Perianu 4, Vizitiu 3, Marin 3, Pintea 3, Ardea Elisei 2, Tudor 2, Oltean 2, Nechita 1, Udristoiu 1.

Nationala Romaniei revine azi acasa, urmand sa mearga la Ramnicu Valcea, acolo unde va intalni in 8 octombrie Lituania, in cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016. Al doilea joc oficial va fi in 11 octombrie, la Minsk, in compania nationalei din Belarus.

Pentru aceste actiuni ale nationalei, 11 jucatoare de la HCM Baia Mare au primit convocari. Este vorba despre Valentina Ardean Elisei, Ana-Maria Tanasie, Luciana Marin, Laura Oltean, Gabriela Perianu, Melinda Geiger, Patricia Vizitiu, Gabriela Szucs, Adriana Nechita, Ionica Munteanu si Paula Ungureanu.

sursa www.hcmbaiamare.ro

Sursa: Emm