Sport

HANDBAL – DIVIZIA A – Petru Pop, antrenor eXtrem: “Cum e sa fii antrenor? Mult mai greu decat sa fii jucator!” (VIDEO)

Foto: Petru Pop (c) eMaramures.ro.Vezi VIDEO
Cu noutati s-a produs reunirea divizionarei A eXtrem Baia Mare. Petru Pop este noul antrenor al echipei, care are in lot si jucatori noi. Originar din Galati, Fotache a marturisit ca a strabatut tara datorita proiectului ambitios de la eXtrem, in timp ce Surducan a admis ca a revenit acasa cu dorinta de a-si trece in palmares o promovare in Liga cu noua lui echipa. “Acum trebuie sa gestionez mai multi oameni, nu mai trebuie sa ma gestionez doar pe mine. E mult mai dificil, dar, cu ajutorul pe care il am, eu am incredere”, a declarat antrenorul echipei eXtrem Baia Mare.

Daca in anul competitional precedent Petru Pop a fost atat antrenor secund la divizionara A eXtrem Baia Mare, principal fiind Petre Avramescu, cat si jucator, din sezonul 2012-2013 Pop va fi antrenorul echipei, Petre Avramescu devenind director tehnic. “Cum e sa fii antrenor? Mult mai greu decat sa fii jucator! Acum trebuie sa gestionez mai multi oameni, nu mai trebuie sa ma gestionez doar pe mine. E mult mai dificil, dar, cu ajutorul pe care il am, eu am incredere”, a declarat Pop.

Printre nou venitii la echipa figureaza si interul dreapta Silviu Surducan, cel care a fost coleg de echipa la Minaur cu noul lui antrenor. “E un antrenor tanar, dornic de rezultate si cred ca avem sanse sa si facem treaba buna. Cred ca obiectivul e realizabil impreuna, muncim pentru asta, timpul ne va arata daca vom si reusi. Am dori sa promovam in Liga Nationala, este un obiectiv realizabil. Echipa este tanara, dornica de munca, speram sa avem un parcurs fara greseala”, a spus Surducan.

Singurul jucator adus la echipa deocamdata si care nu are trecut baimarean este galateanul Viorel Fotache, inter stanga. “La Baia Mare este un proiect ambitios care m-a atras. Am mai avut ceva oferte, dar am cativa prieteni aici, acestia m-au indrumat sa vin aici”, si-a motivat alegerea Fotache.

LOTUL EXTREM LA REUNIRE: Apostu, R. Pop, Viman 2, Homorodan, Balasz – portari; Gaie, Cuculici, Al. Pop – extreme dreapta; Surducan, Tone – interi dreapta; Grieze, Chira – centri; Cuceu, Babici, Durus, Fotache, Letu – interi stanga; Bera, Almasy, Filip – extreme stanga; Mirkovic, Hosu, Craciun – pivoti. Director tehnic: Petre Avramescu. Antrenor: Petru Pop.

eXtrem Baia Mare va intra de maine in cantonament la Izvoare, pana in 19 iulie.

Foto: Petru Pop (c) eMaramures.ro.

CITESTE SI:
HANDBAL – DIVIZIA A – eXtrem Baia Mare s-a reunit cu un singur gand: promovarea! (VIDEO si GALERIE FOTO)
HANDBAL – DIVIZIA A – eXtrem Baia Mare, 14 meciuri de pregatire pentru promovare
Sursa: RIP