Sport

HANDBAL – DIVIZIA A – eXtrem Baia Mare si-a incheiat achizitiile

Campania de achizitii a eXtrem Baia Mare s-a finalizat azi, cand alti trei jucatori au ajuns la intelegeri intre 2 si 5 ani cu divizionara A. In total, sase handbalisti au fost adusi la eXtrem pentru a intari lotul cu care echipa antrenata de Petru Pop va aborda promovarea in Liga. La sapte jucatori se va renunta. 18 jucatori au urcat azi la Izvoare, in cantonament.

Trei jucatori au semnat contracte cu divizionara A inainte ca echipa sa intre – azi, la orele pranzului – in cantonament. Este vorba despre Marian Zoicas, produs al scolii de handbal eXtrem, care revine acasa de la CSM Bucuresti. A semnat un contract pe trei ani si poate evolua atat pe postul de inter stanga, cat si ca pivot. Tiberiu Constantinescu a evoluat sezonul precedent la CSM Ploiesti pe postul de extrema dreapta. Un contract pe doi ani de zile a semnat cu eXtrem. Klaus Ungar vine la eXtrem de la HC Fagaras. Joaca pe postul de extrema stanga si a semnat o intelegere de 5 ani cu echipa baimareana. Toti trei au mers deja la Izvoare, acolo unde eXtrem va ramane pana in 19 iulie.

Alti trei jucatori au fost adusi la eXtrem in aceasta vara, cu scopul de a intari echipa care are promovarea in Liga Nationala drept obiectiv in acest sezon de Divizia A. Primii veniti au fost interul dreapta Silviu Surducan (de la Satu Mare), portarul Vasile Viman 2 (de la Turda) si interul stanga Viorel Fotache (de la CSM Bucuresti).

Pentru sapte jucatori, presedintele CS eXtrem Baia Mare va gasi alte echipe, acestia urmand sa paraseasca gruparea baimareana, de preferinta sub forma de imprumut.

Date furnizate de Leontin Pop, presedinte CS eXtrem Baia Mare.
Sursa: RIP