Sport

HANDBAL – DIVIZIA A – eXtrem Baia Mare se reuneste maine

Echipa de handbal masculin eXtrem Baia Mare, divizionara A, se reuneste maine la polivalenta. Antrenorii Petre Avramescu si Petru Pop au trei noutati in lot fata de echipa cu care au evoluat in sezonul precedent si cu care au ocupat locul 3: interul dreapta Silviu Surducan, portarul Vasile Viman 2 si interul stanga Viorel Fotache. Daca primii doi sunt baimareni, al treilea jucator adus la eXtrem este originar din Galati.

Divizionara A de handbal masculin eXtrem se reuneste maine dimineata la polivalenta, in vederea unui nou sezon. Trei jucatori au fost adusi la echipa baimareana.

Primul sosit a fost baimareanul Silviu Surducan, care a semnat o intelegere pe doi ani de zile cu eXtrem. Surducan a revenit acasa dupa ce a jucat la echipa de Liga Nationala din Satu Mare, echipa care a retrogradat la finele sezonului 2011/2012 in Divizia A. Baimareanul, nascut in 30 martie 1978, joaca pe postul de inter dreapta.

Al doilea transfer al divizionarei A a fost portarul Vasile Viman 2, care a evoluat in sezonul precedent la Potaissa Turda in Liga Nationala. Un contract pe trei ani de zile a semnat baimareanul, nascut in 13 septembrie 1980.

Al treilea transfer realizat de eXtrem a fost Viorel Fotache. Originar din Galati, interul stanga are 23 de ani si a venit la echipa din Baia Mare de la CSM Bucuresti. In sezonul 2011-2012 a inscris pentru echipa din capitala 46 de goluri. Fotache a semnat cu eXtrem un contract pe doi ani de zile.
Sursa: RIP