Handbal Sport

HANDBAL – CHAMPIONS LEAGUE – Minaur va juca duminica in compania elvetienilor de la Kadetten Schaffhausen

Vezi VIDEO
HCM Minaur Baia Mare va juca in Champions League, duminica, 4 octombrie, atunci cand in Sala Polivalenta vor veni elvetienii de la Kadetten Schaffhausen, pentru meciul din cea de a treia etapa a grupelor. Intrarea la aceasta partida se va face pe baza abonamentelor si a biletelor, pretul acestora din urma fiind de 30 de lei.

Tehnicianul Lars Walther spune ca meciul va fi unul diferit de cel cu Motor Zaporozhye, echipa elvetiana fiind mult mai rapida pe contraatac si faza a doua. Mai mult, Kadetten are jucatori de top, printre care se numara internationalul maghiar Gabor Csaszar si extrema dreapta, sarbul Aleksandar Stojanovic.

“Speram ca va fi o victorie pentru noi, dar, asa cum stim cu totii, in aceasta grupa oricine poate castiga si oricine poate pierde. Cu Gabor Csaszar pe centru si Stojanovic, au o echipa foarte buna, cu extreme foarte rapide si am vazut ca in ultimii ani au avut mereu rezultate bune in Champions League. Este o echipa pe care trebuie sa o respectam si trebuie sa intram in teren si sa jucam asa cum am facut-o cu Motor”, a declarat Lars Walther.

“Joaca un handbal specific tarilor nordice, au jucatori de mare experienta, jucatori de loturi nationale la echipe precum Ungaria, Elvetia si Germania si este clar ca va fi un meci pe viteza si de mare intensitate fizica. Eu zic insa ca vom castiga”, a declarat capitanul baimarenilor, Marius Sadoveac.

In urma succesului de saptamana trecuta, inregistrat in fata celor de la Motor Zaporozhye, HCM Minaur a urcat pe locul 2 in clasamentul Grupei D, la egalitate cu ucrainenii, Metalurg Skopje si Elverum, lideri fiind danezii de la Skjern.

Sursa: Tania Purcaru