Handbal Sport

HANDBAL – CHAMPIONS LEAGUE – Minaur primeste vizita puternicei echipe Motor Zaporozhye (VIDEO)

Vezi VIDEO
HCM Minaur continua, la finalul acestei saptamani, aventura in Liga Campionilor. In cea de a doua etapa a competitiei, elevii lui Lars Walther vor primi vizita puternicei echipe ucrainene Motor Zaporozhye. Partida va avea loc in Sala Polivalenta “Lascar Pana” din Baia Mare, duminica, 27 septembrie, cu incepere de la ora 18.00.

In prima etapa a competitiei, Minaur a pierdut in Danemarca, in fata gruparii Skjern, cu 32-28, in timp ce Zaporozhye a castigat confruntarea cu Metalurg Skopje, cu scorul de 30-24, si este lider in clasamentul Grupei D.

Intrarea la partida de duminica se va face pe baza abonamentelor si a biletelor. Acestea din urma vor putea fi achizitionate la pretul de 30 lei, pentru sectorul F, cel al galeriei, respectiv 50 lei in restul sectoarelor. Pensionarii, elevii si studentii vor beneficia de reducere, pretul tichetelor pentru ei fiind de 20, respectiv 30 lei.

Biletele vor fi puse in vanzare la casieriile Salii Polivalente astazi, intre orele 16.00-19.00, sambata intre 11.00 si 15.00, respectiv in ziua meciului, incepand cu ora 12.30.

HCM Minaur vine dupa o infrangere la Ploiesti, acolo unde a pierdut la limita in fata unei echipe nou-promovate, in timp ce ucrainenii sunt lideri in clasamentul Superligii, avand doua victorii din tot atatea partide.

Sursa: Tania Purcaru