Handbal Sport

HANDBAL – Aurelian Rosca: “Gandul nostru a fost la meciul cu Larvik”

HCM Baia Mare a obtinut marti, 20 octombrie, cea de opta victorie consecutiva din Liga Nationala. Fara emotii, vicecampioanele au trecut de Corona Brasov, cu 28-23, dupa o partida pe care au controlat-o de la un capat la altul. In clasamentul momentului, baimarencele se afla pe locul 2, cu un total de 24 de puncte, la trei puncte distanta de liderul CSM Bucuresti, care are insa cu un meci in plus.

In fata unei echipe destul de modeste, tehnicianul Aurelian Rosca si-a permis sa utilizeze toate jucatoarele de pe banca, gandul sau fiind indreptat mai degraba spre meciul de vineri, cand HCM Baia Mare va da piept cu vicecampioana Europei.

“A fost un joc bun al echipei noastre, ma bucur ca am putut sa folosim toate jucatoarele in aceasta partida, mai ales ca gandul nostru a fost mai mult la meciul de vineri, cand speram sa facem un joc bun, avand in vedere ca jucam cu vicecampioana Europei. Pentru meciul de astazi imi felicit intreaga echipa pentru modul in care s-a jucat. Nu s-a pus niciodata problema rezultatului si chiar si-au permis cateva faze de spectacol. Le felicit si le indemn la concentrare maxima pentru jocul de vineri”, a declarat tehnicianul Aurelian Rosca.

Baimarencele au luat meciul in serios inca de la inceput si au reusit sa se distanteze de adversare, astfel ca victoria a fost una fireasca si facila pentru vicecampioane.

“Un meci frumos, un meci in care ne-am batut, ne-am dorit victoria si am reusit ceea ce ne-am propus”, a declarat Gabriela Preda.

In urmatoarea etapa a Ligii Nationale, HCM Baia Mare va evolua luni, 26 octombrie, in deplasare la HCM Roman.

Sursa: Tania Purcaru